A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. október 06., csütörtök
Hírek

Török János | 2021.11.04, 09:40:00 | Utolsó módosítás: 2021.11.04, 09:40:00

Cimkék: triál

Az idei év több szempontból is mérföldkő volt a hazai motorkerékpáros triál versenysportban!

 

A magyar motorsport történelmében még soha nem fordult elő, hogy egy triál futamon több mint 50 versenyző jelenjen meg és mérettesse meg tudását a kategóriák valamelyikében, ráadásul a verseny szezon alatt ez nem csak egyszer történt meg!

 

Csizmazia Barnabás (Kognitív Hungary) személyében első alkalommal indult magyar versenyző a Triál EB futamain!

 

Egyre nagyobb az érdeklődés futamaink iránt a külföldi versenyzők körében is, idén már a hazai versenyzőkön kívül 6 nemzet pilótái jelentek meg versenyeinken!

És a külföldi szaksajtó is kezd felfigyelni a magyar triál futamokra!

 

Annak érdekében, hogy ez a dinamikus fejlődés folyamatos legyen 2021 szeptember második hetétől a szakág elindította TriálSuli programját, melyben mindenki aki a triál motorsport iránt érdeklődik, komplex segítséget kap!

A fő hangsúly a gyakorlati oktatáson van, melyet minden második páros héten tartunk a Trial Park Sárisáp edző és verseny pályán. A gyakorlati oktatáson kívül triál technika és sport ismeretek, valamint fizikai és mentális felkészülési segítséget nyújtunk a tudásra szomjazóknak!

A gyakorlati oktatásban segítséget nyújtanak a hazai triálsport élversenyzői, a technikai valamint sport történelmi, szabályismereti ismeretekben a szakág sportszakemberei, a fizikai és mentális felkészülésben pedig képzett szakemberek könnyítik meg a versenyekre való felkészülést!

 

Hajrá Trial Hungary

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.