A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Lencsés Donát Dániel különdíjat kapott

Zólyomi Andrea | 2018.11.19, 10:56:00 | Utolsó módosítás: 2018.11.19, 10:56:00

Cimkék:

A Magyar Motorsport Szövetség 2018-ban is kihirdette a MAMS Év Férfi Sportolója címet.

 

A szakágak által előterjesztett személyek közül idén a megtisztelő címet Herczeg Balázs "Mókus" érdemelte ki. A Blaise Kft. versenyzője 2018-ban a Street Freestyle Európa-kupán a 2. helyen végzett, a magyar stunt riding bajnokságot, valamint a Mugen Race stunt riding kupasorozatot pedig megnyerte.

 

 

A MAMS elnöksége különdíjat szavazott meg Lencsés Donát Dániel részére, aki az S-Riders Kft. színeiben a magyar dragbike bajnokság Superstreet kategóriájában 3. helyen végzett, és új magyar csúcsot állított fel 402 méteren. Donát évek óta szerepel és képviseli hazánkat a Superstreet Eupa-bajnokságon, ahol idán bekerólt a legjobb 6 versenyző közé. Emellett az angol bajnokság 4. helyén végzett és ott is nagyon közel járt egyéni legjobbjához és az angol csúcshoz.

Sportszerű magatartásával, kiemelkedő nemzetközi kapcsolataival nagyban hozzájárul a magyar dragsport európai elismertségéhez.

 

A versenyzők a díjakat a dragbike és stunt riding szakág közös díjkiosztóján, 2018. november 17-én vehették át.

 

A Magyar Motorsport Szövetség ezúton is gratulál a díjazottaknak kiemelkedő eredményeikhez és további sikereket kíván nekik a következő szezonra.

 

Fotó: Gémesi Balázs

 

 

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.