A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2018. szeptember 24., hétfő
Salak Hírek
/ 12 oldal

Kovács Tibor | 2018.04.16, 20:09:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.16, 20:09:00

Cimkék:

Most már egymást érik a versenyek Európában.

Magosi Norbi tartva jó formáját a Szlovén Egyéni Bajnokság 2. fordulójában három futamot is megnyerve,csupán a végső győztes Matej Zagartól és a második Nick Skorjától kikapva jutott a döntőbe,ahol végülis a 4. helyen ért célba 13 pontot összemotorozva. Kovács Roland a 10. lett 5 ponttal,Benkő Roland pedig hiába nyerte meg az első futamát ,és rajtolt kiválóan a másodikban is,kifordult a válla,fel kellett adnia nem csak a futamot vezető helyről,hanem a versenyt is. Még ott,Ljubljanában a kórházban visszarakták a vállát,és ma már jól van,várja a debreceni kvalifikációs versenyt.Innentől egy speciális vállrögzítőt használ majd,hogy ne legyen peches,mint Szlovéniában.

Kovács Roland másnap továbbutazott Olaszországba,ahol Lonigóban az Olasz Egyéni Bajnokság 3. fordulójában 7 pontot szerezve a 6. helyet csípte meg.

Ami pedig az április 28-ai debreceni rendezésű  Európa-bajnoki kvalifikációs versenyt illeti,már jónéhány név biztosra jelezte részvételét!Ők a következők:

 

Renat Gafurov

Tabaka József

Josef Franc

Valentin Grobauer

Jakob Thorsell

Benkő Roland

Marut Gatiyatov

Stanislaw Melnichuk

Nicolas Covatti

John Bernard

Oliver Berntzon

Magosi Norbert

Bárány Márk

 

Három dán,egy lengyel és egy román pilóta neve még nem ismert.

A debreceni viadal április 28-án 14 órakor kezdődik!

Kovács Tibor | 2018.04.08, 11:12:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.08, 11:12:00

Cimkék:

Mintegy 1000 néző szeme láttára,jobbára napsütésben,de mindenképpen kellemes tavaszi időben zajlott az évindító salakmotor verseny Debrecenben a Gázvezeték utcában. 5/+1/ magyar és 7 más nációbeli vaspapucsos húzta a kart a Nemzetközi Magyar Egyéni Bajnokság első fordulójában,ami jól sikerült,magyar részről mindenképpen,hiszen kishíján mindannyian a döntőbe verekedték magukat ukrán,szlovák bolgár és lett társaikkkal szemben.Akinek ez nem sikerült,ő Kovács Roland volt,de ő is dicséretet érdemel bátor és eredményes versenyzéséért (8 ponttal zárt).Akik versenyzésükkel kiemelkedtek a mezőnyből: Magosi Norbert végig kiválóan teljesített,Tabaka Józsi lassan bemelegedve a győzelemre is esélyesen motorozott,Benkő Roland az év hazai meglepetése lehet a látottak alapján/4. helye megsüvegelendő/és Patrik Búri,aki akkor versenyzett a legjobban ,amikor kellett,és ez elég volt a dobogóhoz.

Említést érdemel még a lett Elvis Argucevics mindent elsöprő motorozása,ami viszont egyúttal számára a viadal befejezését is jelentette rögtön a 2. futamban,hiszen bukott, megsérült és, már nem is tért vissza. Kár,mert a publikum vevő az ilyen versenyzői hozzááláshoz!

A debreceni viadal végeredménye:

1.Magosi Norbert- Gyula (17 pont)

2.Tabaka József- Debrecen (14 pont)

3.Patrik Búri- Szlovákia    (9 pont)

4.Benkő Roland-Gyula    (10 pont)

 

Folytatás majd Gyulán július28-án a 2. versennyel,de előtte a nagy érdeklődésre számot tartó,szintén Debrecenben megrendezendő Európa-bajnoki egyéni kvalifikációs versennyel április 28-án 14 órakor!

Kovács Tibor | 2018.04.05, 20:13:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.05, 20:13:00

Cimkék:

Csütörtökön délután 4 órától végre Debrecenben is edzhettek a salakmotorosok a szombati első egyéni bajnoki viadal helyszínén. Tabaka Józsika,elmondása szerint idén most először ült a paripáján kihasználva a lóerőket.

Ami még fontos hír: bármennyire is szeretett volna itt lenni az első versenyen az argentin Facundo Albin,a Lengyel Ligában van szerepe(azt a szerződést jóval hamarabb aláírta,még októberben....),így helyette a nem kevésbé tehetséges,és a magyarok által már jól ismert ukrán Andrij Kobrin száll be.

Remélhetőleg már más változás nem történik,és az ígért tavaszias időben április 07-én pontban 14 órakor a versenyzők bemutatásával megkezdődik a 2018-as hazai salakmotoros versenyszezon.

Minden szurkolóra ,szimpatizánsra,érdeklődőre számítunk!

/ 12 oldal
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.