A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2023. december 02., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.03.06, 09:17:00 | Utolsó módosítás: 2023.03.06, 09:24:00

Cimkék:

A Magyar Motorsport Szövetség 2023. március 4-én sikeresen megrendezte a FIM salakmotoros versenyigazgatói szemináriumát, amelynek oktatói Armando Castagna, a FIM CCP Bizottság vezetője, illetve Lydia Robin, a bizottság koordinátora tartottak.

 

A résztvevők között több csapatvezető is megtalálható volt, többek közöttt az idei evtől új szerepbe került háromszoros egyéni világbajnok Nicki Pedersen és Henrik Moller a dánok részéről. Simon Stead éss Oliver Allen az angol csapat vezetői, a finn és svéd csapatvezetők is nálunk szerezték meg a munkájukhoz szükséges FIM licencet. De volt a hallgatósag körében több jelenlegi és korábbi vezetőbíró, valamint jégmotor versenyigazgató is.

 

A hazai MAMS delegációt az idei évben FIM/FIM Europe versenyt rendező két klub tisztségviselői, ill. a szakági tanácstagok alkották.
MAMS résztvevok:
Piroska Edit
Daragó Gábor
Pusztai Tamás
Monyók József
Fuzesséry Erik
 
Az esemény sikerességét jelzi, hogy megállapodas született, hogy novemberben Budapesten fog ülésezni a FIM CCP Bizottság teljes létszammal, tagjai közt több korábbi világbajnokkal. 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.