A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.02.25, 11:33:00 | Utolsó módosítás: 2021.02.25, 11:33:00

Cimkék:

Tisztelt (Leendő) Sportbírók! Tisztelt Érdeklődők!

 
A Magyar Motorsport Szövetség nevében szeretném önöket tájékoztatni a 2021. évi bíróképzések menetéről.
 
Az Elnökség a Sportbírói és a Sportszakmai Kollégium javaslata alapján elfogadta a Sportbírók Általános Működési Szabályzatának módosítását, amely komoly változásokat tartalmaz.
 
Az egyik ilyen változás, hogy megszűnnek az eddig ismert minősítések (III-II-I.osztály), és csak a gyakorló sportbíró, ill. sportbíró minősítések maradnak meg.
 
Másik változás, hogy a sportbíró a sikeres vizsga letételét követően jogosulttá válik bármelyik szakág versenyén sportbírói tevékenységet végezni. A MAMS célja, hogy a sportbírók a motorsport minden szakágában bevethetők legyenek.
 
A harmadik, és egyben legfontosabb változás, hogy a sportbírói igazolványt csak és kizárólag a MAMS központi, online vizsgájának sikeres elvégzését követően, valamint a vonatkozó díjak (a tavalyi ár nem változott, 6 120 Ft a sportbírói licenc díja) befizetése után lehet megszerezni. Ezzel párhuzamosan a szakágak természetesen megtarthatják önálló, szakágspecifikus képzéseiket, de ezzel még nem váltható ki a bírói igazolvány, feltétlenül el kell végezni az online képzést is.
 
Az online vizsga linkje 2021. március 20-tól válik elérhetővé a www.mams.hu weboldalon.
A tananyag, a Sportbírók Általános Működési Szabályzata a www.mams.hu/szabalyzatok oldalon megtalálható. Kérem, hogy figyelmesen olvassák át, ugyanis tartalmaz minden olyan információt, amely a vizsga sikeres letételéhez szükséges.
 
Bízunk benne, hogy idén is nagy létszámú és tapasztalt bírói gárda áll össze. Ne feledjük, hogy a motorversenyek elengedhetetlen részei a sportbírók. Ha nincs bíró, nincs verseny. Várjuk tehát szeretettel a jelentkezéseket.
 
Bármilyen kérdés, kérés esetén az office@mams.hu emailcímen állunk szíves rendelkezésre.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.