A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

Kovács Tibor | 2018.04.16, 20:09:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.16, 20:09:00

Cimkék:

Most már egymást érik a versenyek Európában.

Magosi Norbi tartva jó formáját a Szlovén Egyéni Bajnokság 2. fordulójában három futamot is megnyerve,csupán a végső győztes Matej Zagartól és a második Nick Skorjától kikapva jutott a döntőbe,ahol végülis a 4. helyen ért célba 13 pontot összemotorozva. Kovács Roland a 10. lett 5 ponttal,Benkő Roland pedig hiába nyerte meg az első futamát ,és rajtolt kiválóan a másodikban is,kifordult a válla,fel kellett adnia nem csak a futamot vezető helyről,hanem a versenyt is. Még ott,Ljubljanában a kórházban visszarakták a vállát,és ma már jól van,várja a debreceni kvalifikációs versenyt.Innentől egy speciális vállrögzítőt használ majd,hogy ne legyen peches,mint Szlovéniában.

Kovács Roland másnap továbbutazott Olaszországba,ahol Lonigóban az Olasz Egyéni Bajnokság 3. fordulójában 7 pontot szerezve a 6. helyet csípte meg.

Ami pedig az április 28-ai debreceni rendezésű  Európa-bajnoki kvalifikációs versenyt illeti,már jónéhány név biztosra jelezte részvételét!Ők a következők:

 

Renat Gafurov

Tabaka József

Josef Franc

Valentin Grobauer

Jakob Thorsell

Benkő Roland

Marut Gatiyatov

Stanislaw Melnichuk

Nicolas Covatti

John Bernard

Oliver Berntzon

Magosi Norbert

Bárány Márk

 

Három dán,egy lengyel és egy román pilóta neve még nem ismert.

A debreceni viadal április 28-án 14 órakor kezdődik!

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.