A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Kovács Tibor | 2018.04.08, 11:12:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.08, 11:12:00

Cimkék:

Mintegy 1000 néző szeme láttára,jobbára napsütésben,de mindenképpen kellemes tavaszi időben zajlott az évindító salakmotor verseny Debrecenben a Gázvezeték utcában. 5/+1/ magyar és 7 más nációbeli vaspapucsos húzta a kart a Nemzetközi Magyar Egyéni Bajnokság első fordulójában,ami jól sikerült,magyar részről mindenképpen,hiszen kishíján mindannyian a döntőbe verekedték magukat ukrán,szlovák bolgár és lett társaikkkal szemben.Akinek ez nem sikerült,ő Kovács Roland volt,de ő is dicséretet érdemel bátor és eredményes versenyzéséért (8 ponttal zárt).Akik versenyzésükkel kiemelkedtek a mezőnyből: Magosi Norbert végig kiválóan teljesített,Tabaka Józsi lassan bemelegedve a győzelemre is esélyesen motorozott,Benkő Roland az év hazai meglepetése lehet a látottak alapján/4. helye megsüvegelendő/és Patrik Búri,aki akkor versenyzett a legjobban ,amikor kellett,és ez elég volt a dobogóhoz.

Említést érdemel még a lett Elvis Argucevics mindent elsöprő motorozása,ami viszont egyúttal számára a viadal befejezését is jelentette rögtön a 2. futamban,hiszen bukott, megsérült és, már nem is tért vissza. Kár,mert a publikum vevő az ilyen versenyzői hozzááláshoz!

A debreceni viadal végeredménye:

1.Magosi Norbert- Gyula (17 pont)

2.Tabaka József- Debrecen (14 pont)

3.Patrik Búri- Szlovákia    (9 pont)

4.Benkő Roland-Gyula    (10 pont)

 

Folytatás majd Gyulán július28-án a 2. versennyel,de előtte a nagy érdeklődésre számot tartó,szintén Debrecenben megrendezendő Európa-bajnoki egyéni kvalifikációs versennyel április 28-án 14 órakor!

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.