A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2019. szeptember 18., szerda
Quad Hírek
/ 6 oldal

Zólyomi Andrea | 2019.02.12, 14:45:00 | Utolsó módosítás: 2019.02.12, 14:45:00

Cimkék:

Tisztelt MAMS tagszervezeti képviselők, szakág- és kollégiumvezetők, sportszakemberek!
 
Szeretnénk emlékeztetni önöket a 2019. február 17-én, 9 órától tartandó, korábban már meghirdetett sportszakmai szemináriumra.
Az eddigi gyakorlat szerint több részletben fogunk központi kérdésekről, sportszakmai témákról, sportszakemberi licencváltásról beszélni.
 
A 2019-es évi sportfelügyelői/versenyigazgatói/vezetőbírói licencváltás feltételeinek megismerése után lesz lehetőség az online vizsgát letenni.
A vizsgára való jelentkezést a helyszínen lehet majd megtenni.
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, legyen az tisztségviselő, versenyző, vagy szervező.

Zólyomi Andrea | 2019.01.15, 10:28:00 | Utolsó módosítás: 2019.01.15, 10:28:00

Cimkék:

 

A Magyar Antidopping Csoport közzétette honlapján a 2019-es gyógyszer és hatóanyag szerinti doppingszer tiltólistát. A keresőben egyaránt megtalálhatóak a Magyarországon forgalomban lévő, a WADA-csoport és a hatóanyag szerinti készítmények.
 

Zólyomi Andrea | 2018.12.14, 12:31:00 | Utolsó módosítás: 2018.12.14, 12:31:00

Cimkék:

A Magyar Motorsport Szövetség a sportszakma részére megrendezi éves központi szemináriumát.
 
Időpont: 2019. február 17. 9:00 (vasárnap)
Helyszín: Gastland M0 Étterem és Rendezvényközpont (M0 szigetszentmiklósi kihajtó)
 
A részvétel a 2019-ben sportfelügyelői, versenyigazgatói, vezetőbírói licencet kiváltani kívánók számára kötelező.
Rajtuk kívül szeretettel várjuk a sportszakma egyéb képviselőit is (technikai felügyelők, pályabírók, szakágvezetők, szakági tanács tagok, kollégiumvezetők, MAMS tagszervezetek képviselői, szervezők, edzők, versenyzők, stb.), illetve bárkit, akit a téma érdekel.
 
A részvétel díjmentes.
A szemináriumot követően a sportfelügyelők, versenyigazgatók és vezetőbírók egy online teszt kitöltésével igényelhetik meg licencüket.
 
A konkrét témákról január folyamán még küldünk emailt, illetve a www.mams.hu honlapra és a MAMS Facebook oldalára is kitesszük azokat.
 
Részvételi visszajelzéseteket az office@mams.hu címen várjuk.
 

Idei harmadik futamgyőzelmével folytatná a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.08.17, 09:32:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.17, 09:32:00

Cimkék:

A hétvégén nem akármilyen versennyel folytatódik az idei quad bajnoki szezon, melyen teljes szezont teljesít Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában vezeti az összetett bajnoki pontversenyt. A mezőny ezúttal is Miskolcon gurul salakra, ám ezúttal villanyfényben rendezik meg a Salakshow-t! A Pro Racers pilótája idén eddig száz százalékos, és a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban, amihez vasárnap este hazai salakon szeretné megtenni a következő lépést.
 
 
Úgy tűnik, Kazár Miklós a régi szép napokat idézően versenyez ismét, ugyanis a quadosok országos bajnokságában eddig valamennyi futamot megnyerte, így a sportág többszörös bajnoka fölényesen vezeti kategóriájában az összetett pontversenyt, míg szintén ő lett az első a Veszprém Rallye-n, azaz itt is bejelentkezett az abszolút bajnoki címért. Ezúttal a quadosok mezőnyében bizonyíthat újra, igaz, számára eddig szokatlan körülmények között. A Pro Racers versenyzője tökéletesen felkészített KTM motorjával várja a villanyfényben megrendezendő viadalt a 450+ kategóriában, és abban bízik, sikerül megőriznie eddigi száz százalékos mérlegét.
 
 
– Nagyon hosszú volt már a nyári szünet, ráadásul az elmúlt időszak sikerei után szinte azonnal folytattam volna legszívesebben a versenyzést. Már alig várom a vasárnapot, ahol remélhetőleg sok néző előtt tehetem meg a következő lépést a hatodik bajnoki címem felé. A KTM-be most már bekerültek azok az alkatrészek is, amik a múltkor még nem álltak a rendelkezésemre, így mind a quad, mind pedig én harcra kész. Érdekesek lesznek a körülmények, hiszen villanyfényben még nem versenyeztem quaddal, ám úgy vélem, szervezők remek döntést hoztak azzal, hogy a nagy meleg helyett inkább este versenyezzünk, ami nemcsak nekünk, hanem a quadoknak is sokkal jobb – árulta el Kazár Miklós.

Újabb ragyogó futamgyőzelemmel folytatta a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.07.03, 10:29:00 | Utolsó módosítás: 2018.07.03, 10:29:00

Cimkék:

Túl van az idei quad bajnoki szezon újabb fordulóján Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában ismételten rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett. A Pro Racers pilótája ezzel a sikerrel eddig száz százalékos, és a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban. Kazár Miklós elárulta, ez a győzelem nagyon feldobta, így igencsak motiváltan megy a hétvégi Veszprém Rallye-ra.
 
 
Úgy tűnik, Kazár Miklós a régi szép napokat idézően versenyez 2018-ban, ugyanis a Miskolcon rendezett quadosok országos bajnokságának következő futamán is győzni tudott, így a sportág többszörös bajnoka fölényesen vezeti kategóriájában az összetett pontversenyt. A futam előtt végre megkapta az új KTM motort, ami nagyon bevált, hiszen nemcsak gyorsan, hanem a kanyarokban igencsak látványosan lehet vele menni. A Pro Racers versenyzője 450+ kategóriában megint rajt-cél győzelmet aratott, míg nagy riválisa, Régi István ezúttal a harmadik helyen zárt.
 
 
– Nagyon jó hangulatú verseny volt sok nézővel, és gyermekautóztatással. Ezúttal is sok versenyző vett részt a bajnoki fordulón, és az új KTM-mel fantasztikusan teljesítettünk. Már az nagyon meglepett, hogy húsz lóerővel többet tud az előző motoromnál, ám tökéletes élmény vele száguldani egyenesben és kanyarban is. Eddig valamennyi futamot sikerült megnyernem, így az ötfordulós bajnokságban meggyőző fölénnyel vezetek összetettben, azaz minden esélyem megvan a hatodik bajnoki cím megszerzésére, ami a nagy álmom. Nagyon jó a hangulatom, sikeréhes vagyok ismételten, és harcra készen várom a következő megmérettetést – árulta el Kazár Miklós. A versenyző a hétvégén ismét rajthoz áll, ezúttal azonban Veszprémben, a rallye-bajnokság következő fordulójában, hogy Tóth Zsolt navigálásával ismételten ott küzdhessen a legjobbak között a Skoda Fabia R5-össel.
 
fotók: Pro Racers
/ 6 oldal
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.