A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2018. november 18., vasárnap
Quad Hírek
/ 5 oldal

Idei harmadik futamgyőzelmével folytatná a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.08.17, 09:32:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.17, 09:32:00

Cimkék:

A hétvégén nem akármilyen versennyel folytatódik az idei quad bajnoki szezon, melyen teljes szezont teljesít Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában vezeti az összetett bajnoki pontversenyt. A mezőny ezúttal is Miskolcon gurul salakra, ám ezúttal villanyfényben rendezik meg a Salakshow-t! A Pro Racers pilótája idén eddig száz százalékos, és a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban, amihez vasárnap este hazai salakon szeretné megtenni a következő lépést.
 
 
Úgy tűnik, Kazár Miklós a régi szép napokat idézően versenyez ismét, ugyanis a quadosok országos bajnokságában eddig valamennyi futamot megnyerte, így a sportág többszörös bajnoka fölényesen vezeti kategóriájában az összetett pontversenyt, míg szintén ő lett az első a Veszprém Rallye-n, azaz itt is bejelentkezett az abszolút bajnoki címért. Ezúttal a quadosok mezőnyében bizonyíthat újra, igaz, számára eddig szokatlan körülmények között. A Pro Racers versenyzője tökéletesen felkészített KTM motorjával várja a villanyfényben megrendezendő viadalt a 450+ kategóriában, és abban bízik, sikerül megőriznie eddigi száz százalékos mérlegét.
 
 
– Nagyon hosszú volt már a nyári szünet, ráadásul az elmúlt időszak sikerei után szinte azonnal folytattam volna legszívesebben a versenyzést. Már alig várom a vasárnapot, ahol remélhetőleg sok néző előtt tehetem meg a következő lépést a hatodik bajnoki címem felé. A KTM-be most már bekerültek azok az alkatrészek is, amik a múltkor még nem álltak a rendelkezésemre, így mind a quad, mind pedig én harcra kész. Érdekesek lesznek a körülmények, hiszen villanyfényben még nem versenyeztem quaddal, ám úgy vélem, szervezők remek döntést hoztak azzal, hogy a nagy meleg helyett inkább este versenyezzünk, ami nemcsak nekünk, hanem a quadoknak is sokkal jobb – árulta el Kazár Miklós.

Újabb ragyogó futamgyőzelemmel folytatta a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.07.03, 10:29:00 | Utolsó módosítás: 2018.07.03, 10:29:00

Cimkék:

Túl van az idei quad bajnoki szezon újabb fordulóján Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában ismételten rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett. A Pro Racers pilótája ezzel a sikerrel eddig száz százalékos, és a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban. Kazár Miklós elárulta, ez a győzelem nagyon feldobta, így igencsak motiváltan megy a hétvégi Veszprém Rallye-ra.
 
 
Úgy tűnik, Kazár Miklós a régi szép napokat idézően versenyez 2018-ban, ugyanis a Miskolcon rendezett quadosok országos bajnokságának következő futamán is győzni tudott, így a sportág többszörös bajnoka fölényesen vezeti kategóriájában az összetett pontversenyt. A futam előtt végre megkapta az új KTM motort, ami nagyon bevált, hiszen nemcsak gyorsan, hanem a kanyarokban igencsak látványosan lehet vele menni. A Pro Racers versenyzője 450+ kategóriában megint rajt-cél győzelmet aratott, míg nagy riválisa, Régi István ezúttal a harmadik helyen zárt.
 
 
– Nagyon jó hangulatú verseny volt sok nézővel, és gyermekautóztatással. Ezúttal is sok versenyző vett részt a bajnoki fordulón, és az új KTM-mel fantasztikusan teljesítettünk. Már az nagyon meglepett, hogy húsz lóerővel többet tud az előző motoromnál, ám tökéletes élmény vele száguldani egyenesben és kanyarban is. Eddig valamennyi futamot sikerült megnyernem, így az ötfordulós bajnokságban meggyőző fölénnyel vezetek összetettben, azaz minden esélyem megvan a hatodik bajnoki cím megszerzésére, ami a nagy álmom. Nagyon jó a hangulatom, sikeréhes vagyok ismételten, és harcra készen várom a következő megmérettetést – árulta el Kazár Miklós. A versenyző a hétvégén ismét rajthoz áll, ezúttal azonban Veszprémben, a rallye-bajnokság következő fordulójában, hogy Tóth Zsolt navigálásával ismételten ott küzdhessen a legjobbak között a Skoda Fabia R5-össel.
 
fotók: Pro Racers

Futamgyőzelemmel kezdte meg a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.04.23, 09:48:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.23, 09:48:00

Cimkék:

Túl van az idei quad bajnoki szezonnyitón Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett. A Pro Racers pilótája a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban, de nem titkolja, a mostani siker igencsak motiválóan hatott rá a hétvégi Miskolc Rallye előtt. Kazár Miklós elárulta, bízik abban, hogy a számára az év versenyének számító viadalon képes lesz még az egri teljesítményét is felülmúlni.
 
 
Úgy tűnik, visszatértek a szép napok a versenypályákon Kazár Miklósra. A Pro Racers versenyzője ugyanis újra rajthoz állt Miskolcon régi sikereinek színterén, a quadosok országos bajnokságának szezonnyitó futamán. A sportág többszörös bajnoka fantasztikusan teljesített, rutinosan elkerült minden veszélyes összecsapást, és a 450+ kategóriában végül rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett – a második helyen Régi István, míg a harmadikon Kunkli Tivadar zárt –, így az összetettben is az élen várja a május végi folytatást.
 
 
– Nem titok, egyértelműen a hatodik bajnoki címemre hajtok, amihez az első komoly nagy lépést a szezonnyitón sikerült is megtennem. Nagyon jó hangulatú verseny volt sok nézővel, és ami igazán lényeg, hogy sok versenyzővel. A KTM-be is új motor került, így nagyon bizakodva vártam a hétvégét, és nem is kellett csalódnom. Nagyon jó a hangulatom, sikeréhes vagyok ismételten, és úgy tűnik, 2018 talán ismét a győzelmek éve lehet számomra – árulta el Kazár Miklós.
 
 
A versenyző a hétvégén ismét rajthoz áll majd Miskolcon, igaz ezúttal a rallye-bajnokság második fordulójában. A Pro Racers pilótája remekül kezdte ebben a sportágban is az idei szezont, hiszen új autóval (Skoda Fabia R5) és új navigátorral (Tóth Zsolt) abszolútban a harmadik helyen végzett Egerben, ám az összetettben a sok megszerzett segédpontnak köszönhetően a második helyen áll Miskolc előtt. És Kazár a lehető legjobban szeretne szerepelni hazai pályán.
 
 
Fotók: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

Zólyomi Andrea | 2018.03.14, 10:50:00 | Utolsó módosítás: 2018.03.14, 10:50:00

Cimkék:

 
A MAMS szakágai együttes posztbírói, motoros pályabírói, gépátvevői képzést tartanak 2018. 04. 08-án 9,00 órai kezdéssel a Magyar Sport Házában a földszinti nagy tárgyalóban.
 
Az oktatás előreláthatólag 13,00-ig tart, melynek végén vizsgát tehetnek a résztvevők.
Javasoljuk hogy mindenki hozzon magával jegyzetkészítéshez szükséges eszközöket, némi ételt és italt.
Kérjük a jelentkezők e-mailben nevük, telefonszámuk megadásával jelezzék részvételi szándékukat az  andras@jasz.hu   e-mail címen.
 
A képzéssel elnyerhető licenc díja biztosítással együtt 6 120 Ft (magasabb biztosítás esetén 7 630 Ft).
Az összeg befizetését a sikeres vizsga után átutalással vagy csekken tudják megtenni a jelentkezők.
Kérjük mindenki ossza meg mind több helyen és emberrel a felhívásunkat.
Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre.
 
Sikeres felkészülést kívánok!
Jász András (Banderas)
tel: 06-70-3346-245

Zólyomi Andrea | 2018.02.05, 09:29:00 | Utolsó módosítás: 2018.02.05, 09:29:00

Cimkék:

 A Korda Racing motoros csapata 13 fővel támad az idei terepmotoros viadalokon.
 
Több szakágban is képviseltetik magukat a pilóták.
 
Endurocrossban a tavalyi bajnok Liszka Roland mellett a sérüléséből felépülő Silling Balázs,a dobogós Hertlik Donoven,a szintén dobogós old-boy Lantos János,a szuperveterán Englerth Tibor,az újonc Németh Ferenc,és a régi motoros Pribula Adrián(Giraffe) 
Enduroban a túlélőbajnok Kátai Péter,az old-boy bajnok Havrán Attila,és a csapat jókedve Mária István György.
 
Motocrossban,a két öreg Linninger Patrick,és Tóth Attila, míg quadban Oláh Tibor viszik a Korda Racing zászlóját.
 
 
Korda Erik csapattulajdonos autóversenyző üzletember összehívta ezt a joggal reményteljes brigádot,és biztosította számukra az összes olyan segítséget ami megkönnyíti a versenyzést. Közös elhatározással kilátásba helyezett egy horvátországi edzőtábort,ezzel is elősegítve a jó felkészülést.Jelenleg is folynak a tornatermi,és motoros tréningek,mely a csapat edzőjével Szakály Gáborral kiegészülve igazán jó hangulatban telnek.
 
Erik kilátásba helyezett az idei Korda bajnoknak egy új motorvásárlási lehetőséget,így még nagyobb a motiváció a csapatban.
A gladiátorok nem titkolt célja a legtöbb bajnoki pont megszerzése,és lehetőség szerint a nemzetközi porondon való jó szereplés.
A Korda Racing valamennyi tagja,szerelője barátja családja bízik abban,hogy sikerekben,kupákban,élményekben gazdag szezont futnak,és boldogan ünnepelhetnek az év végén.
 
Addig az elején teljes gáz,a végén meg még egy pici.
/ 5 oldal
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.