A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. november 26., szombat
Hírek
/ 229 oldal

Zólyomi Andrea | 2022.11.24, 11:07:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.24, 11:07:00

Cimkék:

Az idei évben december 9-én, a Magyar Sport Házában kerül sor a Magyar Motorsport Szövetség Gyorsasági Szakágának és a Supermoto Szakágnak az ünnepélyes év végi díjkiosztójára.

A díjazottak és a meghívott vendégek külön meghívót is kapnak e-mailben, amire valamennyi érintettől várunk egy visszajelzést, amiben megerősítheti részvételét és megjelölheti kísérőit.


Idén a díjkiosztót a legmegtisztelőbb helyszínen, a Magyar Sport Házának I. emeleti nagy-konferenciatermében tartjuk.
A díjátadó programja a szakágak évértékelése, valamint díjazottjainak kitüntetése egy állófogadás kíséretében.
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció a meghívottakon keresztül kötelező.
A terem befogadó képessége 180 fő. Örömmel várunk mindenkit!

IDŐPONT: 2022. DEC. 09, PÉNTEK - 18.00 ÓRA
HELYSZÍN: MAGYAR SPORT HÁZA, I. EM. KONFERENCIATEREM
CÍM: BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3, 1146
PROGRAM: ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÓ
KAPCSOLAT: MAMS Gyorsasági
BELÉPÉS DÍJTALAN

 

 

 

Zólyomi Andrea | 2022.11.23, 09:56:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.23, 09:56:00

Cimkék:

A MAMS Elnöksége 2022-ben is megválasztotta az Év Férfi Sportolóját. Eredményei alapján a dragbike szakág jelöltje, Lencsés Donát Dániel nyerte el a megtisztelő címet, életében első alkalommal.

 

 

Dani az S-Riders Kft. versenyzője, 2022-ben a Superstreet kategória Európa-bajnoka lett, emellett az időrekord is az ő nevéhez kötődik.
 
 
 
Eredményéhez a MAMS Elnöksége szívből gratulál!

Zólyomi Andrea | 2022.11.22, 09:32:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.22, 09:32:00

Cimkék:

 

A KRNR Motorsport Akadémia 16 éves tanítványa három kategóriában is dobogós pozícióban zárta a 2022-es évet a motocross sportágban.

 

 

Dominik edzésekhez való hozzáállása, motivációja mindig példaértékű volt az egész év során, akár motorkerékpáros, akár az integratív edzésmódszerekről legyen szó. Ennek köszönhetően jelentős fejlődésen ment át, ami meghozta a várt eredményeket.

 

 

A pápai sportoló tavaly még az Mx85-ös gyerekkategóriában versenyzett, az idei évben pedig már 125 köbcentiméteres motorral az Mx2 II. osztályban, valamint az UMx Open utánpótlás kategóriában állt a rajtgép mögött. Miközben a magyar sorozatok pontállásában folyamatosan gyűjtögette értékes pontjait, számos külföldi megmérettetésre is benevezett Ausztriában, Szlovákiában és Szlovéniában, ahol dobogós helyezéseket szerzett.

 

 

Dominik a 2022-es Magyarország Nyílt Nemzeti Junior Motocross Bajnokság UMX Open kategóriájának bronzérmese lett végül, valamint a II. osztályú országos motocross bajnokság Mx2-es géposztályában szintén a nagyszerű harmadik helyen zárta az évet. Mindezek mellett a MAMS Motocross Országos Kupasorozat győztese lett Mx2 II. osztályban a # 206-os startszámú sportoló.

 

 

A KRNR Motorsport Akadémia gratulál tehetséges tanítványának. Óriási elismerés neki, valamint családjának, támogatóinak, segítőinek, edzőjének, és természetesen mindenkinek, aki hozzájárult sikereihez.

 

 

 

További sikereket és legelsősorban gyors felépülést kívánunk Dominik!

 

Link: https://youtu.be/DMgvapeeybY

 

 

 

Köszönet:
·         A szülőknek: Kopasz Timea, Pátkai László
·         Az edzőnek: ifj. Kerner László
·         Petra Bútor Pápa
·         Császár Gumi
·         KRNR Motorsport Academy
·         Viper Bike
·         Megadekor Reklamgrafika
·         Ácsi Motorsport SE
·         Havasi Suspension
·         Dede Mototuning
 

 

forrás: ifj. Kerner László

Zólyomi Andrea | 2022.11.21, 09:11:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.21, 09:11:00

Cimkék:

Vasárnap hajnalban zajlott a szezon utolsó Supersport futama. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti felemás érzésekkel zárja a hétvégét és egyben a teljes idei szezont is. Mindkét nap pontszerző helyen fejezte be a versenyt, a vasárnap reggeli, vizes körülmények között zajló warm up-ot pedig meg is nyerte.
 
 
A szombati időmérőn sajnos egy stratégiai hiba miatt a felszáradó pályára csak vizes gumival tudott menni, így még a többiek slickre és intermediumra váltottak és gyorsultak, Peti csak a 17. helyre tudott kvalifikálni. Innentől kezdve a versenyekre is nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen szombaton esős körülmények között, vasárnap pedig az erős szeles időben az első körök inkább csak a túlélésről szóltak és a TOP10-es boly már az elején elszakadt.
 
 
Nem jött még el az ideje, hogy részletesen is értékeljem ezt a szezont, de nyilvánvalóan mindenki számára egyértelmű, hogy sem eredményben, sem pedig más vonatkozásban nem erre számíttottam. Amikor belevágtam ebbe a projektbe a világ legboldogabb embere voltam és vakon bíztam ebben a csapatban, de sajnos ma már ez nem mondható el. A hétvége hibái méltán tükrözik az elmúlt két év történéseit is. Az időmérőn nem kaptam a pálya körülményeihez megfelelő gumikat, miközben a többiek már a második körben kijöttek és cseréltek. Ezek a lépéshátrányok és az ennél sokkal kisebb részletek ezen a szinten nagyon sokat számítanak. Nem tudom mit hoz a jövő, de nagyon szeretném megköszönni azoknak az embereknek a munkáját akik az elmúlt időszakot lehetővé tették.„– mondta el a HUMDA pilótája.
 
 
 
forrás: OXXO Racing Team

Zólyomi Andrea | 2022.11.18, 08:17:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.18, 08:17:00

Cimkék:

Ausztráliában zárul a Supersport-világbajnokság 2022-es szezonja. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti egyik kedvenc pályájára érkezik és bízik benne, hogy ez alkalommal tényleg minden összeáll és egy kis szerencse is mellé szegődik.
 
 
Elérkeztünk a szezon utolsó fordulójához. Ez az év is tele volt meglepetésekkel, poizitív és negatív fordulatokkal. Jelenleg csak arra koncentrálok, hogy ezen a csodálatos pályán a lehető legjobb eredményt érjem el, az évértékelésre még ráérünk. Fontos lesz, hogyha az első szabaedzésre már jó irányt találunk, azt tartsuk meg az egész hétvége folyamán, nem úgy mint az utóbbi fordulókon." – mondta el a HUMDA pilótája.
 
A hétvégi program itthoni idő szerint péntek hajnalban a szabadedzésekkel indul, a futamokat és a Superpole-t az ARENA4 TV egész hétvégén élőben közvetíti!
 
 
 
Hétvégi menetrend és közvetítések:
Péntek:
  1. Szabadedzés: 00:45 – 01:15
  2. Szabadedzés: 04:00 -04:45
Live Timing: www.worldsbk.com
Szombat:
Időmérő edzés: 02:25 – 02:45      
 
I. Futam 04:30    
                     
Vasárnap:

II. Futam 04:30         

 

forrás: OXXO Racing Team

/ 229 oldal
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.