A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 17., szerda
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.06.09, 10:31:00 | Utolsó módosítás: 2023.06.09, 10:31:00

Cimkék:

A Classic Motocross népszerűségének növekedése miatt megnövekedtek az utóbbi időben a szabályzatokkal, licencjogosultságokkal, valamint a szakági fórumokon közölt információkkal kapcsolatos félreértések.
Ennek további elkerülése érdekében a Classic Motocross Országos Bajnoki és Kupasorozatok elnevezését azonnali hatállyal módosítjuk, hogy azok transzparensen mutassák, hogy a Classic Motocross sorozatokat a Magyar Motorsport Szövetség Old Timer szakága működteti.
 
A pontosítás kizárólag adminisztrációs jellegű, a sportszakmai tartalmat semmilyen szempontból nem érinti. Érintett dokumentumok: alapkiírások, old timer classic motocross sportszabályzat, versenynaptár.
 
Az Old Timer szakág szabályzatai, licencjogosultságai eltérnek más szakágakétól, így kérjük, hogy mindenki akinek nevezési/indulási szándéka van a Magyarország Nyílt Nemzeti Old Timer Szakág AUNER MOTORSPORT Classic MotoCross Bajnokság és Kupa fordulókon, az előre tájékozódjon a feltételekről a https://mams.hu/old-timer/alapkiirasok weboldalon.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.