A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 17., szerda
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.11.13, 09:21:00 | Utolsó módosítás: 2023.11.13, 09:21:00

Cimkék:

Kedves Versenyzők!

Tisztelt Szülők!
 

Mindenekelőtt a MAMS Motocross szakága szeretné megköszönni a munkáját minden versenyzőnek, szülőnek, segítőnek és az összes személynek aki bármilyen formában részese volt az idei motocross versenyeknek! Nektek köszönhető hogy a sportágunk nem csak túlélte az idei évet, de fejlődni is tudott, ezért eredménytől függetlenül joggal lehettek büszkék az idei teljesítményetekre!

 

 

 

Az végéhez közeledve aktuálissá válik a szezont lezáró ünnepélyes díjátadó gála ahol a 2023-as év dobogósai és különdíjasai vehetik át a jól megérdemelt díjaikat. Az idei eseménnyel kapcsolatos fontosabb tudnivalók:
 
Dátum: 2023. november 25. (szombat)
Időpont: érkezés 17:30-tól, kezdés 18:00
Helyszín: Tölgyes Csárda és Panzió, 2254, Szentmártonkáta, Szecsői út 1. (https://www.tolgyescsarda.hu/)
Részvételi díj: Díjazott versenyző + 1 fő részévétele ingyenes, további vendégek számára 10 000 Ft / fő.
 
A fizetős vendégek részvételi díját átutalással kérjük rendezni 2023. november 23-ig az alábbi bankszámla számra: 11100104-18157107-36000001 (CIB BANK). Az iroda adminisztrációs terheinek csökkentése és a gördülékenyebb ügyintézés érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint az azonos egyesülethez/baráti körhöz tartozó vendégek egyszerre utalják el a szükséges összeget. Az átutalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni a díjazott versenyző(k) nevét illetve a vendégek számát pl.: "Kovács Béla + 4 fő".
 
A regisztrációt kérjük komolyan venni, az ülésrendet ennek megfelelően alakítjuk, aki esetleg nem adja le időben a jelentekezést, annak nem garantáljuk hogy az általa kívánt helyre tudjuk ültetni.
 
A vacsora 3 fogást tartalmaz (leves + főétel + desszert), a regisztrációs űrlapon lehetőség nyílik az alábbi ételek közül választani:
 
Levesek:
     Vadragu leves
     Francia hagymaleves cipóban
Főételek:
     Marha pörkölt+ galuska
     Kijevi jércemell+ vegyes köret
     Roston csirkemell + rizs (glutén és laktóz érzékenyek számára)
Vegetáriánusok számára az alábbi főétel opciók állnak rendelkezésre:
     Rántott gomba + rizs
     Rántott sajt + rizs
Desszertek:
     Somlói galuska
     Sajttorta karamell öntettel
Minden díjazott versenyzőt és vendégeit vár szeretettel a MAMS Motocross szakága 2023.11.25-én Szentmártonkátán, a Tölgyes Csárdában!
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.