A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.03.29, 14:47:00 | Utolsó módosítás: 2023.03.29, 14:47:00

Cimkék:

Az idei év első hazai Motocross Bajnoki forduló a piliscsévi hegyoldalban került megrendezésre március közepén. Mint a bajnokisorozat főtámogatója a CL4 Offroad Motoros Iskola is képviseltette magát a helyszínen nem csak standdal, de egy remek lehetőséggel a legkisebbeknek, akik kilátogattak a versenyre. A hazai motocross utánpótlás nevelés zászlóshajójaként a CL4 csapata már évek óta nagy hangsúlyt fektet a sportág megismertetésére a legfiatalabbak körében. A piliscsévi versenyen közel 80 kisgyermek próbálta ki a motorozást az erre a programra kialakított helyszínen. 

 

 

Nem csoda, hogy egész nap kígyózó sorokat láthatunk a pultjuk előtt, hiszen a védőfelszerelés felvétele utána a gyerekek már pattannak is fel a motorokra, ahol már várják őket a szakképzett edzők. Pár mondatos eligazítás következik és a másik pillanatban a szülők csak kapkodják a fejüket, hogy az eddig még motoron sem ülő kicsik, egyedül szelik a köröket. A CL4 csapatnak pedig nap végére nincsen kilométerhiánya, hiszen minden gyermek útját végig kísérik ezen a mini edzésen.
 
 
„Rendkívül fontosnak tartjuk a motorsport támogatását és ezért a CL4 Offroad Motoros Iskola már évek óta a Magyar Motoross Bajnoki sorozat főszponzora. Szeretnénk, ha olyan fiatalok lennének a jövő motocross kiválóságai, akik kellő technikai háttérrel és biztonságtudattal rendelkeznek.” – mondta el kérdésünkre ifj. Czúni László a CL4 alapító tulajdonosa. A CL4 csapat ezzel a szakmai felkészültséggel és elhivatottsággal várja, legközelebb április 30-án a kiskunlacházi bajnoki fordulón, ismét azokat a gyermekeket, akik szeretnék kipróbálni magukat ebben a sportágban.
 
 
szöveg és fotó: CL4 Offroad Motoros Iskola
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.