A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. október 06., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.09.05, 09:41:00 | Utolsó módosítás: 2022.09.05, 09:41:00

Cimkék:

Az elmùlt hètvègèn rendeztèk Stribroban a classic mx bajnoksàg 5. futamàt,melyen sikerült Patricknak egy 3. poziciòt megcsìpnie.

Terveiben szerepel az èv vègi összesìtett harmadik hely,de ehhez mèg sokat kell küzdenie,mert nagyon erős a mezőny.

 

 

De a VB màs tèszta. Szeptember 10-11-èn kerül megrendezèsre az első egyèni classic mx vilàgbajnoksàg. Ott olyan legendàk vesznek rèszt hogy az maga egy àlom hogy együtt lehet valaki velük a depoban. Patrick 36 ève vàr arra hogy Maggioràban versenyezhessen.
Bàr a VB licence màr megvan, a nevezèsèt mèg nem igazoltàk vissza amolyan olaszosan. Viszont gőzerővel kèszül. Napi 2 fizikai trèning ès heti 2 motorozàs.
 
"Egyedüli magyarkènt nagyon meghatò hogy ilyen ikonikus pàlyàn ilyen szuper pilòtàkkal együtt indulhatok. Szeretnèm büszkèn kèpviselni Magyarorszàgot,ès tisztessègesen helytàllni" nyilatkozott a közel 50 èves classic versenyző.
 
Biztatàst,drukkolàst szivesen fogad. Ez is inspiràlja Őt a jobb eredmèny elèrèsèben.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.