A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.06.10, 09:46:00 | Utolsó módosítás: 2020.06.10, 09:46:00

Cimkék:

Bár a vírus idén betett ennek a szakágnak is, június 20-án végre újra megdörrennek a gépek Szandaváralja rajtrácsán



A tavalyi Endurocross bajnok a szezon első, és eddig egyetlen versenyén, Dunaföldváron, borzasztó alkar-fájdalommal küzdött, amit nem csak az időhiányból fakadó kevés edzésnek tudott be, hanem testizomzata növekedésének is.



Arra az elhatározásra jutottam, hogy csökkentem testizom súlyomat, hogy újra olyan kényelmesen érezhessem magam a motoron, mint azelőtt. A mindennapos kemény edzésnek köszönhetően, ami kiterjedt az étrend változtatásra, a naponta önmagamnak kötelezővé tett futásra, a heti háromszoros motoros edzésre és az erőnléti edzéseknek következtében március 16-óta 15 kilót sikerült leadnom.”


De Márknak még nagyobb tervei vannak a jövőre nézve, jelenleg is nagymotor jogsira jár, hogy a Nemzetközi Enduro versenyeken is indulhasson.
Néha át sem öltözik edzés után, úgy pattan a másik motor nyergébe. ????

https://youtu.be/-351fKRJO3c

Márk indexelni tanul :D)
A legjobb edzéseket persze testvérével játssza le: Szőke Alexszel, aki a kötöttfogású birkózásban Világ és Európa bajnok már most 20 évesen (!). Az edzéseket nagyon jó hangulatban, egymást állandóan húzva végzik, és ahogy nem titok az sem, hogy Márk a következő SuperEnduro EB-re is készül, úgy Alex a jövő évi Olimpiára.



Szőke Alex és Szőke Márk
„Már most érzem, hogy sokkal felkészültebb vagyok a tavalyi szezonhoz képest, a jelenleg nyúzott Sherco motoromat sikerült kiismernem, mondhatni életem eddigi legjobb motorja, és az erőnlétem is sokkal jobban a toppon van. Mindent megteszek a győzelemért, és hogy a szezon végén újra bajnokként állhassak a dobogón.”



Találkozunk június 20-án a Szandaváraljai kiváló adottságokkal rendelkező pályáján, a szünet utáni első Endurocross OB-én!

Szerző: Boross Éva

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.