A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Év közben bővült a Korda Racing MX Team

Zólyomi Andrea | 2018.10.04, 13:08:00 | Utolsó módosítás: 2018.10.04, 13:08:00

Cimkék:

Vaskó Leventének előrehozták a karácsonyt. A Jézuska szerepét ezúttal is Korda Erik csapattulajdonos töltötte be.

 

Levi fiatal kora és kevés rutinja ellenére sikerekben gazdag időszakot töltött el a Mami Team Fehér csapatánál, Fehér Géza segítségével, amiért az ifjú titán hálás köszönetet mondott a csapatfőnöknek.
 
 
Erik mindig is nagy hangsúlyt fektetett az utánpótlásra, hiszen a fiataloké a jövő. Ezért Szakály Gáborral a csapat, és Levente edzőjével közösen arra a döntésre jutottak, hogy a Korda Racing-ben folytatja a pályafutását, egy vadonatúj Honda CRF 450 nyergében, melyet Erik biztosított az új versenyző számára. 
 
Innentől kezdve Levi is teljes értékű csapattag, és élvezheti azt a bőkezű támogatást, amit az eddigi pilóták már tapasztalhattak.
 
"Bízom benne,hogy jó helyre tettük le a voksunkat a kis Vaskó mellett,de tudjuk azt is,hogy rengeteg munka van még előttünk, mire a várt eredmények megjöhetnek. Ezért ez az év a jövő szezon előkészítése jegyében telik, és meglátjuk mit hoz a következő versenyévad"  fogalmazott Erik.
 
A motor átadás teljes titokban történt, így óriási volt a meglepetés.
 
A bejáratás és az első teszt már megtörtént, és edző és tanítvány izgatottan várják az újabb métereket ezzel a profi versenygéppel.
Barátok és sporttársak egy emberként szurkolnak az új versenyzőnek.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.