A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.06.06, 09:48:00 | Utolsó módosítás: 2018.06.06, 09:48:00

Cimkék:

Július harmadikán került megrendezésre a magyarországi Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és Kupasorozat harmadik fordulója, melynek Kaposvár adott otthon. A rekkenő hőségben elrajtolt futamokon egymásnak feszülő tehetségek közül ezúttal Szőke Márk, az Ácsi Motoracing Team SE versenyzője került ki győztesen és ünnepelhetett a dobogó legtetején.
 
A verseny leintését követően beszéltünk a győztessel, aki megosztotta velük gondolatait és készséggel válaszolt kérdéseinkre.
 
 
Először is szeretnénk gratulálni a győzelemhez! Egész nap úgy tűnt, uralod a dolgok alakulását, szinte olyan volt, mintha te mozgattad volna a szálakat. Te hogyan látod a történteket?
Az első szó jogán szeretnék köszönetet mondani a sok támogatásért és segítségért, valamint köszönöm a gratulációt. Azon dolgozunk, hogy minél több ilyen alkalom legyen.
Egész hétvégén nagyon lazán vettem az akadályokat. Ahogyan a verseny előtt is mondtam igyekeztem arra koncentrálni, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Nos, úgy néz ki bevált. Éreztem, hogy nagyon kiegyensúlyozott voltam egész idő alatt, ez látszott is rajtam.
 
 
Igen, szemmel látható volt. És mi vár most rád?
Egy kisebb nyári szünet. Három hétig ugyanis nem lesz versenyem. Azonban azt megígérhetem, hogy nem „láblógatással” fog telni ez az időszak, ugyanis bőven van még hova fejlődni. A hibákat fogjuk csiszolgatni. Az pedig csak hab a tortán, hogy a napokban fogok vizsgázni, így arra is nagy hangsúlyt kell fektetnem.
 
 
Köszönjük szépen, még egyszer gratulálunk, valamint szeretnénk sok sikert kívánni a vizsgához is.
 
Írta : Farkas Kitti – Sportivo.hu
Kép: Somogyi Péter
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.