A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 21., vasárnap
Motocross Korábbi hírek
/ 30 oldal

Zólyomi Andrea | 2015.05.21, 10:04:00 | Utolsó módosítás: 2015.07.22, 13:30:00

Cimkék:


Május 15-én Pénteken a Dunakanyart vettük célba, közelebbről Esztergom városát, illetve Esztergom város motocross pályáját. Leszögezném, hogy a pályát birtoklók hozzáállása végett nem tudok nem elfogultan írni a rendezvényről.

A főút szélén kis táblák az aszfaltján UV narancssárga nyilak jelezték a pálya irányát, a már-már megszokottan gidres-gödrös bekötőút bizony kisimult a verseny hétvégéjére. A depóba érkezéskor a szombati kategóriáknak megfelelően elkerített rész várt mindenkit, és egy kamion platóján berendezkedve játszott szolid dallamokat a dj, mögötte egy komoly mountain bike lógott szögön, mint nagypapa kalapja, jelezvén, hogy érdemes tombolát vásárolni.  Székek, asztalok, napernyő várta a messzi földről idesereglett  versenyzőket, és kísérőiket. A nevezést már péntek este megejthette, aki nem szeretett volna szombaton reggel sorba tömörülve ácsorogni. A pálya pazar állapotban, a körítés profi minőségben hirdette a kétnapos eseményt.
 
 


Este tízig a helyszínen tábortűz mellett múlattuk az időt, amikor is mikrobusz érkezett azokért, akik további megbeszélésre a helyi táncos zenés szórakozóhelyre utaztak. Szerény személyem is elkísérte a társaságot, mondván a beszámoló hitelessége megköveteli a részvételt. A színpadon a New Level Empire zenélt, a tánctéren egy crossmotor figyelte a pazar mozgású depótársaim.

 

 

 

Szombat reggel zeneszóra ébredt a depó és a rendezvény kezdetét vette. Erre a napra a Mams Nemzetközi Junior Motocross Bajnokság és a Pitbike Kupa volt a menü.

 

 

50ccm mini