A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 22., hétfő
Hírek

A FIM JuniorGp idei negyedik állomásának Európa egyik legnehezebb versenypályájaként számon tartott Portimao ad otthont

Zólyomi Andrea | 2024.06.19, 08:38:00 | Utolsó módosítás: 2024.06.19, 08:38:00

Cimkék:

Kecskés Bence naptára kimondottan zsúfolt az utóbbi hetekben/ hónapokban. Tanulás , edzés, kerékpározás, JuniorGp és az AAIMC mellett számos jótékonysági program tölti ki mostanában a fiatal motoros napjait. Az utóbbi időben több, a Baptista Szeretetszolgálat által szervezet eseményen részt vett, ahol hátrányos helyzetű gyermekek napjait töltötték meg minőségi programokkal. Ez idő alatt elfelejthették kicsit a problémáikat és önfeledten tudtak örülni...
 


Előző hétvégén pedig az AAIMC STK 600-as kategóriájában és az MBH Befektetési Bank Gyorsasági Országos Bajnokság Pannónia-ringi fordulóján mindkét értékelésben az első helyen végzett, így mindkétszer neki szólt a Magyar Himnusz. Emellett pedig megdöntötte a saját legjobb kör idejét is, amivel saját magának igazolta a fejlődést... Emellett a Szív Bajnokai Alapítvánnyal történt együttműködés során három nap alatt többszáz plüssállatot gyűjtöttek a Pannónia-Ringen. Ezeket Bence fogja majd elvinni a kórházakba.
 
 
Bence jelenleg pedig már a soron következő megmérettetésre készül, ami nem más, mint a JuniorGP portugáliai állomása az Autódromo Internacional Algarve vagy ahogy a köznép ismeri Portimao ad otthont. Az ország déli részén található létesítmény aszfaltcsíkja 4.692 km hosszú. Érdekesség, hogy a szintkülönbségek és folyamatos hullámzó jellege miatt sokszor a régi Nürburgringhez és Spa-Francorchamps-hez hasonlítják...
 
 
Az MDR Competition Team színeiben, a 80-as rajtszámot viselő Yamaha YZF R6-tal vitézkedő Kecskés Bence a jelenlegi fordulót tartja az idei szezon legizgalmasabb állomásának, amelynek a programja a szokott módon csütörtökön kezdődik a szabadedzésekkel. Szombaton egy időmérő vár a roppant erős mezőnyre. A hétvége a 17 körös vasárnapi futammal zárul majd.
 
„Az elmúlt időszakban rengeteg impulzus ért a versenypályán kívül is, amelyeket igyekszem feldolgozni és építkezni belőlük... Úgy gondolom, hogy Pannónia-Ringen bebizonyítottam magamnak, hogy mennyit fejlődtem tavalyhoz képest. Nagyon jó érzés volt kétszer is hallani a Magyar Himnuszt. A sikerek után most sincs idő lazítani, csütörtökön ugyanis már Portugáliában kell helytállnom, amit nagyon várok. Sosem jártam még azon a pályán, ezért alig várom, hogy végre motorra ülhessek. Célom ezúttal is a pontszerzés, de nem szeretnék elkiabálni semmit. Nagyon szeretném, ha ezúttal minden apróság a helyére kerülne... „– Foglalta össze érzéseit Kecskés Bence.
 
 
Kecskés Bence első magyarként ott van a rajtrácson a teljes szezonban és a legjobb eredményekért száll harcba. A hétvégi futamokat élőben megtekintheted a sorozat Youtube csatornáján.
 
forrás: Háfra Zsolt
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.