A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 22., hétfő
Hírek

MAMS: Gyorsasági szakági edzés a Pannónia-Ringen!

Zólyomi Andrea | 2024.06.14, 12:03:00 | Utolsó módosítás: 2024.06.14, 12:03:00

Cimkék:

A Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) Gyorsasági Szakága a hét elején tartotta szakági edzését a Pannónia-Ringen, ahol a versenyzők felkészülhettek a hétvégi, pénzdíjas bajnokságra.
 
 
A felkészülésen a gyorsasági motorosok „keménymagja” vett részt, az időjárás nem volt kegyes, esőben és szélben küzdöttek a pilóták. Kiváló formában teljesített a mindössze 19 éves Számadó Máté, aki kitartó munkájának és tehetségének köszönhetően folyamatosan lépdel előre a motorsportok ranglétráján, 2023-ban az Alpok-Adria és az Európa-kupa bajnoka lett.
 
 
„Elég erős hétvége elé nézünk a csapattal, sok kiemelkedő versenyző van a mezőnyben emiatt nem lesz egyszerű jó eredményt elérni közöttük. Főleg, hogy sajnos még nem tudtam annyit tesztelni a kategóriában amennyit kellett volna ahhoz, hogy a motorból kihozzuk a maximumot. De minden nap jobbak leszünk és ha a korábbi versenynél jobban teljesítek önmagamhoz képest, akkor már baj nem lehet” – jelentette ki.
 
 
„Szerintem azért érdemes kilátogatni a versenyhétvégére, mert egy nagyon magas színvonalú versenyre számítok. Mind a motorokat mind a versenyzőket tekintve minőségi csapat megy majd a Pannónia-Ringen. A szezont tekintve pedig ennél közelebb nem igazán lesz lehetősége a közönségnek megtekinteni egy jó színvonalú versenyt” – árulta el a hazai gyorsasági motorsport egyik legeredményesebb versenyzője.
 
 
A MAMS gyorsasági szakága sok szeretettel várja az érdeklődőket június 14-16. között, izgalmas versenyhétvége várható, szurkoljunk együtt a hazai gyorsasági motorozás legjobb pilótáinak!
 
 
 
 
További információ:
 

Fotó: Izsó Krisztián 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.