A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. június 21., péntek
Hírek

Varga Tibor a HMA versenyzőjének beszámolója az ESBK valenciai fordulójáról

Zólyomi Andrea | 2024.06.07, 10:28:00 | Utolsó módosítás: 2024.06.07, 10:28:00

Cimkék:

“Egész hétvégén jól éreztem magam. Éreztem, hogy benne van a győzelem. Magabiztosan érkeztem és ugyan sok munka volt a motorral, egy pillanatig sem volt kétségem a jó szereplésben. Ez a dupla győzelem álomszerű, de ez egy nagyon kemény munka eredménye. Nagyszerű érzés vezetni 17 évesen a Spanyol Stock 600-as bajnokságot, de nem dőlhetünk hátra mert a mezőny nagyon erős. A munkát folytatjuk, viszont előtte még hátra van a záró vizsgám a Szent József gimnáziumban ami szintén nagyon nagy feladat lesz.

Elképesztő érzés. Kitűztük a zászlót.
 
 
 
Tibor ezzel vezeti  a Spanyol Bajnokságot, amit  magyar versenyzőnek eddig még nem sikerült. Köszönöm Pakosta37 Riders Factory-nak a folyamatos felkészítést, és hogy hisznek bennem.
Hálás vagyok szüleimnek, hogy minden erőforrást megmozgatva, óriási nélkülözéssel támogatnak. Köszönet a Szent József Gimnáziumnak, hiszen nélkülük ezek a sikerek nem jöhettek volna létre!
#RoadToMotoGP
 
Első verseny P1
Második verseny P1 
Dupla győzelem ESBK Stock 600
 
 
2 forduló után a mérleg a következő!
Jerez 1:DQ
Jerez 2:P3
Valencia 1: P1
Valencia 2: P1

 

 

A Hungarian Motorsport Academy utánpótlásnevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.
 
 
forrás: Varga Race Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.