A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2024.05.14, 09:02:00 | Utolsó módosítás: 2024.05.14, 09:02:00

Cimkék:

 

 
- BAJNOKSÁG -
2024. május 17 /18 /19.
GROBNIK
 
 
MBH Befektetési Bank Gyorsasági Országos Bajnokság és Magyar Kupa I. forduló!
 
Hétvégén indul az idei bajnokság! Az első pálya a Horvátországban található Automotodrom Grobnik, amit már megannyi klubnap során sokan megkedveltetek!
 
Magyar Bajnoki kategóriák ssp300, open 600, open 1000
Magyar Kupa besorolások open 600 és open 1000.
 
Hasznos linkek, alapkiírások, technikai kiírások:
 
Jelentkezésért és további részletekért görgess lentebb a MAMS Gyorsasági oldalán, hisz megannyi hírben részleteztük már a sorozat feltételeit.
 
Egy "last minute" jelenezésért irány az Alpe Adria Motorcycle Union 2024 promóterének hivatalos információs és jelentkezési felülete, amit az alábbi linken találsz:
Tudtad, hogy...
Van 10 nyomós érvünk, miért is érdemes a nemzeti sorozatban motorversenyezned:
1. Ebben a sorozatban a legmagasabb a biztonsági mérce = kevesebb baleset
2. Ebben a sorozatban vannak legkevesebben egyidejűleg az aszfaltcsíkon = tiszta körök
3. Ebben a sorozatban van a legkisebb tempókülönbség az egyidejűleg pályán levő srácok között = nincs fenntartás
4. Két bajnokság egy áráért = A magyar értékelés mellett természetesen a nemzetközi, Alpok Adria értékelésben is automatikusan részt veszel, amennyiben a technikai feltételekre figyelsz!
5. Nem csak profiknak = Az Alpok Adria sorozat is elindít Rookies néven egy tehetségkutató sorozatot. Ebben a mezőnyben futnak idén a Magyar Kupa nevezői is. Az itt jellemző tempó a magyar klubnapok A / B csoportjának átlagos szintje.
6. Hivatalos nemzeti sportoló rang, év végi díjátadó = Magyar Bajnoki és Magyar Kupa rangsorolt leszel, akár nemzeti BAJNOK!
7. Pénzdíjazás = A MAMS Gyorsasági Szakága éves szinten 3 millió forintot oszt ki a magyar kategóriák helyezettjeinek idén!
8. Szakági kedvezmény = a nevezési díjad egy részét a MAMS Gyorsasági Szakág állja, így a környező nemzetek versenyzőihez képest olcsóbban nevezhetsz az Alpok Adria Bajnoksággal is összevont eseményekre = egy bajnoki hétvége egy három napos klubrendezvény árszínvonalán elérhető!
9. Szakági foto / video / sajtó anyagok = a MAMS Gyorsasági Szakág központilag foto és video riportot, sajtóanyagot készít a magyar srácokról, amit valamennyi magyar nevező ingyenesen megkap és médiapartnereinken keresztül nyilvánosan is megjelennek.
10. Ingyenes Szakági edzések = A MAMS Gyorsasági Szakág idén szakági edzéseket szervez, ahol kizárólag licences sportolói, meghívásos alapon, kislétszámban, tiszta körök reményében, ingyenesen edzhetnek és készülhetnek a versenyeikre. Első ilyen konkrét időpont: 2024.06.10., Pannónia-Ring, 17:30-20.30.
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.