A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2024.05.08, 11:52:00 | Utolsó módosítás: 2024.05.08, 11:52:00

Cimkék:

Tisztelt Gyorsasági Versenyzők!
 
A MAMS Gyorsasági Szakág INGYENES edzéslehetőséget hirdet licences versenyzőinek!
 
A szakág és a Pannónia-Ring idei együttműködéseinek keretében június 10-én 3 órán át KIZÁRÓLAGOSAN MI használhatjuk ezt a remek versenypályát!
Kivételes lehetőség a tiszta körökre, a motorok beállítására, a júniusi Alpok Adria és a Magyar Bajnoki fordulóra való felkészülésre.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Csak licencesek vehetnek részt, a helyeket a regisztrációk érkezési sorrendjében töltjük és a létszámkeret maximum 30 fő! A Pannónia-Ring természetesen a biztonsági csomaggal is készül így sportbírók és mentőszemélyzet vigyáz rátok!
További előny, hogy ha szeretnél licencesként a másnapi "PHOENIX / palyamotorozas.hu" napon is ott maradni, András (szervező) soron kívüli helyeket biztosít a licenceseknek a keddi eseményre, ezt az igényedet is jelezheted a jelentkezési lapon!
 
Mikor:
2024.06.10. / 17:30 - 20:30 / 3 óra pályaidő
 
Kiknek:
MAMS Gyorsasági Szakág licences / nagypályás versenyzőinek! 300 / 600 /
1000
 
Részvételi díj:
Ingyenes!
 
Maximális létszám:
30 fő
 
Program:
"Tiszta körök" - Ebben a 3 órás időszakban csak TIÉTEK a pálya!
 
Edző:
A lehetőség nem csak a leggyorsabbaknak szól, hisz Chrobák Jani edzőként segíti az eseményt a MAMS Gyorsasági Szakág képviseletében. A program előtt 16:30 kor az étteremben várjuk egy rövid regisztrációra a résztvevőket, ahol Jani pár tippet és trükköt is megoszt veletek a Pannónia-Ring gyors köreihez! Jani nem motorozik veletek, de lehet kérdezni, tanácsokat kérni, hasznos tippeket szerezni tőle is a helyszínen!
 
Jelentkezés:
 
MAMS Gyorsasági Szakág 2024:
- PÉNZDÍJAZÁS
- INGYENES SZAKÁGI EDZÉS
- FÓTÓ / SAJTÓ / VIDEÓ BESZÁMOLÓK
 
LEGYÉL TE IS LICENCES VERSENYZŐNK!
--
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.