A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 02., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2024.01.22, 09:35:00 | Utolsó módosítás: 2024.01.22, 09:35:00

Cimkék:

Ezen a hétvégén a sorozat történetében első alkalommal a közeli Romániába, azon belül is Kolozsvárra látogatott a SuperEnduro GP mezőnye. A világbajnokságban a juniorok között természetesen ott volt a váci illetőségű Liszka Roland is.
 
 
A Laller Racing Dakar Team motorosának nem volt könnyű dolga, hiszen a szervezők az első alkalom tiszteletére szó szerint brutális nyomvonalat pakoltak össze. „Szűk rajt, egynyomos pálya, nehéz lesz előzni.” - írta a versenyző a közösségi oldalán közvetlenül a kvalifikáció után, amelyen mindennek ellenére az előkelő negyedik helyezést sikerült megszereznie. A futamok sajnos már nem alakultak ilyen jól a pilótának, hiszen mindhárom versenyen egyformán a hatodik helyen végzett, ami azt jelentette, hogy végül az abszolút értékelésben is meg kellett elégednie ezzel a pozícióval.
 
 
Sok pihenésre azonban nem lesz ideje a Hungarian Motorsport Academy által is szponzorált sportolónak, ugyanis február harmadikán következik a teltházas Magyar Nagydíj!
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.