A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 17., szerda
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.09.13, 08:49:00 | Utolsó módosítás: 2023.09.13, 08:49:00

Cimkék:

Az NTR Team motorosa eredetileg egy 400-as Kawasaki nyergében vágott volna neki az AAIMC (Alpokadria) Bajnokság ötödik fordulójának az SSP 300 kategóriában. Végül szintet lépett...

 

 
Pénteken ugyanis az edzésnapon egy váratlan technikai hiba következtében nemes egyszerűséggel elfüstölt a versenyző alatt a szeretett motorja. Javítására nem tettek kísérletet a szerelők, mivel egy összetett problémáról volt szó. Az ezt követő hosszabb-rövidebb tanácskozáson az a döntés született, hogy Kun Csaba az eddig csak edzéseken használt erősebb motorjával méretteti meg magát az SSP 600-as kategóriában. Az NTR Team motorosa nem rettent meg ettől, hiszen korábban már tesztelni is nyílt alkalma ezen a pályán az erősebb gépsárkánnyal.
 
 
Szombat reggelre meg is érkezett a „cseremotor”, így gépátvétel után az időmérőn már nyeregbe is pattant, amely során az 6. leggyorsabb időt motorozta és ebből a rajtkockából várta a lámpák kialvását a délutáni futamon. Az versenytáv alatt sikerült megdöntenie eddigi legjobb köridejét, végül ötödikként intette le a kockás zászló.
 
 
A vasárnapi warm upon néhány beállításon még módosítottak a szerelők, ennek köszönhetően kicsit stabilabb lett a motor, így Csabi magabiztosabban vette a féktávokat. Ezt pedig a zárófutamon is tudta kamatoztatni amelynek végén, egy helyet javítva negyedikként ért célba. Ez pedig egy nagyon megsüvegelendő eredmény egy olyan pilótától, aki idén csak edzés szintjén motorozott a 600-assal. A csapat ezúton is szeretne neki gratulálni az elért eredményhez és ahhoz, hogy élesben bevállalta a nagyobb kategóriát.
 
forrás: NTR Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.