A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 17., szerda
Hírek

Az NTR Team motorosa magabiztosan nyerte az időmérőt és a vasárnapi futamot is

Zólyomi Andrea | 2023.09.13, 08:46:00 | Utolsó módosítás: 2023.09.13, 08:46:00

Cimkék:

Az AAIMC (AlpokAdria) Bajnokság idei ötödik fordulójára került sor a Szlovákiaringen, amely Kecskés Bence egyik kedvenc versenypályája. A pénteki edzéseken folyamatosan gyorsult, ezt a tempót pedig át tudta ültetni a szombati időmérőre is, ahol megszerezte a POLE-t. A verseny rajtját jól kapta el, azonban folyamatosan védekeznie kellett, mivel szoros csata folyt az elsőségért. Bence az utolsó pár körön némi tapadás vesztést tapasztalt, emiatt nem tudta zárni az ívet, így végül a másodikként intette le a kockás zászló.

 

 
Vasárnap egy warm up és egy verseny várt a Stock 600-as mezőnyre. A fiatal tehetség a bemelegítés alkalmával felmérte a pálya aktuális állapotát. A hétvége zárófutamán pedig az előző napihoz hasonlóan remek rajtot vett, majd némi csatározás után a verseny táv végére már biztonságos előnyt sikerült kimotoroznia, így megnyerte a futamot.
 
 
„Július végén nyertem itt legutóbb, ennek köszönhetően pedig magabiztosan érkeztem meg az Alpok Adria Bajnokság következő fordulójára. Nagyon élveztem a versenyeken folyó fair csatákat és nagyon örülök a vasárnapi győzelmemnek is. Úgy gondolom, hogy mindent kihoztam ebből a fordulóból, amit lehetett” –  összegzett Kecskés Bence.
 
 
Néhány nap pihenő után Bence folytatja a felkészülést a következő megmérettetésére, ami minden eddiginél komolyabb lehetőségeket hordoz magával és nem utolsó sorban ez neki és Magyar Motorsport történelmi szempontból is hatalmas mérföldkő lesz.
 
forrás: NTR Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.