A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Minden túlzás nélkül megállapítható, hogy mind a magyar tereprali, úgy a hazai autó/motorsport szezonban is az egyik legnagyobb dobás a Várpalotán rendezendő tereprali világkupafutam

Zólyomi Andrea | 2023.08.10, 13:23:00 | Utolsó módosítás: 2023.08.10, 13:26:00

Cimkék:

HunGarian Baja.Terepjárók, kamionok, side by sideok és quadok. De mit sem érne a mezőny a TR-futamok igazi magányos harcosai, a motorosok nélkül. Jól tudja ezt Horváth Lajos „Laller” is, aki nélkül már nagyon hosszú ideje nem rendezik meg ezt a versenyt. Idén kicsit döcögősen, de annál nagyobb várakozásokkal néz a verseny elé Laller, akinek úgy istenigazából Várpalotán kezdődik meg a 2023-as szezon:
 
 
„Túl vagyok már egy Riverside Baján, de technikai okok miatt sajnos ki kellett hagynom a Baja Satu Mare-t. A HunGarian Baja minden évben nagyon komoly kihívást jelent, pláne úgy, hogy idén a megszokottnál kevesebb kilométer van a kezemben és a lábamban. Ennek ellenére ki nem hagynám ezt a sztorit! Világszínvonalú pályák, világbajnok hangulat, a szakma csúcsát jelentő ellenfelek várnak ránk, akikkel mindig megtiszteltetés együtt húzni a gázt. Azt gondolom, hogy a Garamvölgyi Zoltán vezette stáb ebben az évben is komoly és gatyafelkötős pályát írt meg nekünk, szóval egészen biztosan nem fogunk unatkozni. Nem utolsósorban minden esztendőben itt kapjuk a legjobb szurkolást, és már hagyományosan egyfajta összetartás jellege is van ennek a hétvégének. Ilyenkor a hazai tereprali motoros mezőnyének teljes keménymagja jelen van: együtt kelünk, együtt ebédelünk, együtt húzzuk a gázt, együtt sírunk és nevetünk. Idén sem lesz ez másképpen, én pedig remélem, hogy sikerül egy jót motoroznom, és teljesíteni a versenyt. A legutóbb láttam egy vicces felhívást a verseny oldalán: Te hogyan jellemeznéd három szóval a HunGarian Baját? Nos, akkor nem kommenteltem, de most innen is üzenném: barátság, tradíció, profizmus!” - foglalta össze tömören és velősen a lényeget Horváth Lajos, a Laller Racing Dakar Team csapatfőnöke, a MAMS tereprali szakágának vezetője.
 
 
Aki többre is kíváncsi, az járjon utána. Péntek reggeltől a szervízparkban és a verseny nézői pontjain díjtalanul megteheti. Érdemes lesz élni vele!
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.