A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.01.13, 10:49:00 | Utolsó módosítás: 2023.01.13, 10:52:00

Cimkék:

 

Második helyen zártam az Európa Kupa géposztályban, és egyúttal a legeredményesebb hazai versenyző is én lettem Riesában.
Nagyon nehéznek éltem meg a versenynapot, többször voltam mélyponton, és sokszor éreztem azt is, hogy tökéletesen ura vagyok a helyzetnek akár az edzés, időmérő, akár a döntőt illetően.
Sok időt, energiát fektettem a felkészülésre, saját pályát építettem, rengeteget edzettem, úgy érzem sokat tudtam fejlődni fizikálisan és pszichésen is és bevált az eltervezett versenystratégiánk is.
Ezeknek, valamint a kitartásomnak köszönhetően sikerült ez az összetett második helyezés, ami végre kárpótolt a tavalyi verseny kapcsán is, hisz egy évvel ezelőtt térdsérülés miatt kellett feladnom a versenyt. Bizakodva várom a magyarországi fordulót hiszen akár Európa bajnok is tudok lenni az utolsó fordulón. 
 
 
 
Köszönet családomnak, segítőimnek, támogatóimnak:
 
- Team Corona Racing
- Sherco Hungary
- Halasi Család 
- KRNR Motorsport Academy
- Hardline-X
- PT Production
- Muc off
- Gold Fren 
- Circuit Equipment Hungary
- Sandback Custom Decals
- Chokie lee jones
- Kátai Péter
 
Fotó: Pt production, Michel Kuchel
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.