A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

A KRNR Motorsport Akadémia 11 éves tanítványa remekelt az idei motocross bajnokság Mx65-ös géposztályában.

Zólyomi Andrea | 2022.11.08, 14:03:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.08, 14:03:00

Cimkék:

 

Gergő a felkészülést már tavaly november végén megkezdte, és példás elhivatottsággal végezte folyamatos edzői kontroll és korrekció mellett a gondosan felépített edzésprogramját.

 

 

Már az első versenyeken bebizonyosodott, hogy jó esélye lehet a junior bajnoki cím megszerzésére, hisz sorra utasította maga mögé ellenfeleit, gyűjtötte a dobogós helyezéseket. Miközben a hazai bajnoki pontállásban folyamatosan növelte előnyét, több nemzetközi versenyen is rajthoz állt idén Szlovákiában és Szlovéniában.
 

 

Élete első nemzetközi szereplésén egyből dobogós helyezett lett a motocross EB válogatóversenyén Szerbiában, ahol a nagyszerű 3. helyet szerezte meg. Míg a kvalifikációs edzés leggyorsabbja lett a pápai sportoló, addig a kvalifikációs versenyen majd a fő futamok összesítése alapján is a nagyszerű bronzérmes helyen végzett a Balkán régió igen népes mezőnyében.

 

 

Miután kvalifikálta magát a csehországi Junior Európa Bajnoki döntőbe, a világ legjobb Mx65 kategóriás versenyzői között is kiválóan megállta a helyét.

 

 

Az #55-ös startszámú ifjú titán a 2022-es Magyar Országos Junior Motocross Bajnokság Mx 65-ös kategóriáját végül fölényesen megnyerte, amivel háromra növelte bajnoki címeinek számát.

 

 

A KRNR Motorsport Akadémia gratulál legújabb bajnokának, akiről egyébként érdemes tudni, hogy a motocross mellett a torna sportban is eredményesen tevékenykedik.

 

 

 

Óriási elismerés tehát családjának, edzőjének, támogatóinak, segítőinek, és természetesen mindenkinek, aki hozzájárult Gergő sikereihez.
Őrült tehén - Fuky Csoki
Fuchs Silkoline - Gery's Dream Kft
VRG Fólia
Kálmán Balázs
Serdült József
Rumpler István
Benedek Tamás
Ácsi Motoracing SE
KRNR Motorsport Akadémia

 

 

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.