A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

FIM Mini GP Alpe Adria 2022 szeptember 24-25. BSSW Visonta

Zólyomi Andrea | 2022.09.27, 09:51:00 | Utolsó módosítás: 2022.09.27, 09:51:00

Cimkék:

FIM Mini GP Alpe Adria sorozat újra Magyarországra látogatott, ahol szabad kártyával díjmentesen indulhattak azok a pilóták, akik ki akarták próbálni magukat egy nagyobb utánpótlás kategóriában.
 
 
2022 szeptember 24-25.-ei hétvégén Visontán csatlakozott az Alpok Adria utánpótlás sorozta a Takarékbank Magyarország Nyílt Nemzetközi Utánpótlás és Élsport Rövidpályás Gyorsasági Bajnokság rendezvényéhez.
 
 
A versenyzőknek változékony időjárási körülmények között kellett teljesíteniük. Magyar sikereknek is örülhettünk: Barta Kristóf ezüstérmes lett, Levánszky Ádám pedig első versenyén a 6. helyen debütált.
 
A hétvégén nemzetközi mezőny állt fel a rajtrácsra: Lettek, Livánok, Szlovákok, Cseh, Lengyel és Osztrák versenyzők tették színesebbe a Magyar OB versenyhétvégéjét, ahol minden kategóriát figyelembe véve 110 versenyző állt rajthoz.
 
 
A szervezők (BSSW) köszönetüket fejezik ki névadó szponzoruknak, a Takarékbanknak a jelentős támogatást, illetve a MAMS Gyorsasági Szakágának, hogy lehetővé tette a rendezvény megszervezését.
 
FIM Mini GP AA Ohvale 160
 
Összevont végeredmény:
1. Hely CECH Viktor (CZE)
2. Hely BARTA Kristóf (HUN)
3. Hely STANKIEWICZ Jakub (POL)
 
Valamennyi futam részletes eredménylistái letölthetőek a chronomoto.hu oldaláról az alábbi linken:
 
Az eseményről további fotókat az alábbi linken találtok:
 
foto: BSSW
 
Videó a rendezvény fiatal tehetségeiről a youtubon:
 
Gratulálunk a versenyzőinknek!
Szenzációsak voltatok!
 
 
 
 
 
 
 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.