A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.08.22, 09:16:00 | Utolsó módosítás: 2022.08.22, 09:16:00

Cimkék:

A horvát-bosnyák határon húzódó Dinári hegységben nagyon kemény talajjal, embert próbáló kihívással, és nem utolsósorban szívélyes vendégszeretettel kell számolni a Laller Racing Dakar Team versenyzőinek, és természetesen Horváth Lajosnak.
 
 
Laller még alig pihente ki a HunGarian Baja fáradalmait, rögtön itt a következő kanyar. A Dinaric Rally hétfőn kezdődik az ilyenkor szokásos technikai és adminisztratív átvétellel, rajtceremóniával és teszteléssel, majd szerdától szombatig két maratoni nap teljesítésével, a Horvátországban és Bosznia Hercegovinában húzódó Dinári Alpokon keresztül érkezik meg a célba. A váci terepmotoros nehéz kihívásra készül, amelyet ismét egy nagyobb magyar kontingenssel igyekszik teljesíteni:
 
 
„Az elmúlt években már volt szerencsém a térségben versenyezni, de azt gondolom, hogy a Dinaric Rally egy minden korábbinál elvetemültebb történet lesz. Igazából nem is értem, hogyan hagyhattam magam rábeszélni erre az egészre… (nevet) A viccet félretéve, örülök, hogy ismét szépszámú magyar versenyzővel együtt állhatok rajthoz egy komoly nemzetközi futamon, a cél az, hogy minden dráma nélkül mindannyian célba érjünk. Abban biztos vagyok, hogy rettentően meg kell majd küzdenünk az elemekkel, hiszen a Dinári hegység tele van hard endúrós szakaszokkal, rengeteg köves ösvénnyel. Sejtésem szerint még az összekötő etapok java része is ilyen „út” lesz, szóval pihenni nem sokat fogunk a nyeregben. A technika felkészülten várja az újabb menetet, és hellyel-közzel már én is kihevertem a HunGarian Baját. Szeretnék egy élvezeteset motorozni és versenyezni a hegyekben, valamint ismét jó hírét vinni a magyar terepralinak külhonban.” - írta le a MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) tereprali szakágvezetőjeként is tevékenykedő Horváth Lajos „Laller” törekvéseit és a következő napok programját.
 
 
A versenyző szereplését lapunk is követni fogja, ha pedig első kézből szeretnél értesülni minden információról, akkor iratkozz fel a pilóta sportolói oldalára.  
 
forrás: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.