A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. augusztus 13., szombat
Hírek

2022.07.21-én 3. fordulójához érjkezett a 2022-es TAKARÉKBANK Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa!

Zólyomi Andrea | 2022.07.29, 11:25:00 | Utolsó módosítás: 2022.07.29, 11:25:00

Cimkék:

 

Molnár Gergő a ponttáblázat éllovasaként vágott neki a rendkívüli nyári, meleg körülmények között az embertpróbáló versenynek a több mint 6 kilóméteres aszfaltcsíkon!
 
 
Geri az Alpok Adria győzelem után tért vissza a pályára, friss emlékekkel kezdhette meg a napot. Egész délelőtt a mezőny elején motorozott és az első rajtkockából várhatta a piros lámpák kialvását.
 
A HUMDA Academy versenyzője szokásos jó rajttal tudott indulni, megtarva az első pozíciót egészen a verseny végéig és egy rajt cél győzelmet aratott.
 
Ezzel tovább növelve a pont előnyét és az első helyét a bajnokságban.
Geri #48:” Az Alpok Adria győzelmem után csupán 2 hét elteltével érkeztem vissza a Slovakia Ringre, így friss érzéssel gurultam pályára. Ez egy kicsit meg is tréfált, hiszen az Alpok Adria hétvégéjén óriási szél fújt, ezzel ellentétben most szélcsend volt. Tehát újra kellet tanulnom a fékvtávokat, egy két helyen ért is meglepetés????, de ez az első etapban letisztult és jó tempóban tudtam körözni. A versenyen brutál körülményekkel kellet megküzdenünk a 30 fok feletti melegben a kb. 56 fokos aszfalton????. A gumik tapadása nagyjából 3 körig volt tűrhető, onnantól jött a korcsolya. Kétszer majdnem sikerült elesnem, egyszer az eleje csúszott úgy 3-4 métert odébb és könyökkel toltam fel magam, majd utána pedig hátulról jött a katapultálás. Nagyon örülök, hogy ilyen helyzetben is tudtam tovább javítani a köridőmön, ami 2:08.948 -at jelent. Hungaroringen folytatjuk a támadást. Köszönöm mindenkinek a szurkolást!????????"
 
Köszönöm a HUMDA Academy programnak, hogy támogatásuknak köszönhetően újra bizonyíthatom tehetségemet a versenypályákon!
Minden szurkolónak és segítőnek köszönjük, hogy mellettünk vagytok! ????
 
A képeket Izso Krisztián készítette.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.