A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. július 06., szerda
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.06.09, 09:45:00 | Utolsó módosítás: 2022.06.09, 09:45:00

Cimkék:

Még ott érzi a csontjaiban a Hellas Rally pokoli 2000 kilóméterét Horváth Lajos, de ez természetesen nem gátolja meg abban, hogy folytassa a menetelését. A Laller Racing Dakar Team motoros csapatvezetője ismét útnak indul, hogy ezúttal a hazai bajnokság következő fordulóján, a Baja Satu Mare-n álljon rajthoz.
 
 
A verseny egyik nagy különlegessége a 350 kilóméteres össztáv borításában jelentkezik, hiszen merőben szokatlan módon 70%-ban homokos talaj, és csak 30%-ban várja murva a pilótákat. Ez bizonyára a motorosokat, köztük Horváth Lajos „Lallert” is alaposan megdolgoztatja majd:
 
„Tavaly már versenyeztünk itt, jó élmények maradtak bennem, szívesen térek vissza. 2021-hez képest változás, hogy a verseny központja és a szervizpark Szatmárnémeti helyett Nagykárolyban lesz. A 350 kilométeres mért távolság ne tévesszen meg senkit, állítom, hogy nagyon keményen meg fogunk dolgozni. Pénteken és szombaton hét szakasz vár majd ránk, három/négy leosztásban. Újdonság, hogy a nyitónap végén lesz egy rövid városi rally szakasz is. Utóbbit mindannyian izgatottan várjuk, remélem rengeteg néző előtt húzhatjuk majd a gázt! A magam részéről nagy motivációm, hogy a Görögországban tapasztalt csapategységet fenntartsuk, tovább építsük, és hogy ezúttal is segítsem a srácokat. Természetesen a saját versenyzésemre is nagy hangsúlyt fektetek, célom, hogy a pokolian kemény görög futam után a romániai hegyeket is leküzdjem.” - nyilatkozott eltökélten a Dakar Rallyn nevet szerzett váci sportoló.
 
 
A Baja Satu Mare eseményeiről, valamint Horváth Lajos szerepléséről lapunk is beszámol majd.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.