A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. május 19., csütörtök
Hírek

A New Times Racing amerikai származású versenyzője már felépült korábbi, műtétet igénylő problémájából és rajthoz áll a hétvégi versenyen.

Zólyomi Andrea | 2022.05.05, 09:29:00 | Utolsó módosítás: 2022.05.05, 09:29:00

Cimkék:

Max ezúttal az Aprilia Racing RS 660 Trofeo szezonnyitóján áll rajthoz Vallelungában, ami az olasz CIV-bajnokság betétfutamaként szerepel majd. Ahogy korábban is említettük ez a kategória remek lehetőség arra, hogy a fiatal pilóták megmutathassák tehetségüket az Aprilia Racing által felkészített egyforma RS 660 motorkerékpárok nyergében.
 
 
Max-ot az ESBK Stock 600 kategória jerezi hétvégéjének csütörtöki napján érte utol motorversenyzők egyik tipikus problémája, az úgynevezett „alkar pumpa”. Emiatt fel kellett adnia az ottani szereplést. Pár nappal később műtéti beavatkozással orvosolták a problémát, ez enyhítette az izmokon kialakult nyomást. Szerencsére nagyon jól sikerült, így gyorsan felépült belőle és bizakodva vág neki a valleungai hétvégének, amelyből igyekszik kihozni a tőle telhető legtöbbet. A csapatvezetés és az NTR egy része a helyszínről drukkol majd neki. Te is követheted Max szereplését a https://www.civ.tv oldalon.
 
 
forrás: New Times Racing
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.