A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.04.28, 13:13:00 | Utolsó módosítás: 2022.04.28, 13:13:00

Cimkék:

Nagy megtiszteltetés érte a minap Horváth Lajos „Lallert”. A váci sportvezető - terepmotoros hétvégén az Akkor és Most JÁRMŰ EXPÓRA lesz hivatalos, ahol több kollégájával együtt mesél majd a pályafutásáról, és a Dakar Rally-s élményeiről.
 
 
Szombaton három órától az autó/motorsport szerelmeseinek érdemes lesz az esztergomi Nagy Duna Sétányon található RUGBY CLUB rendezvényterülete felé venni az irányt, hiszen az ingyenesen látogatható expó a táncos-zenés programok és érdekességek mellett egy ritkaságszámba menő Dakar közönségtalálkozóval is kecsegtet. 15 órai kezdettel remek külsőségek között (ki lesz állítva az Opel Dakar Team kamionja és autója, valamint Gyenes Emanuel és a Laller Racing Dakar Team sivatagot megjárt motorja) hangulatos társalgás kezdődik a versenyzőkkel, akiket Szujó Zoltán kérdez majd. Laller természetesen örömmel tesz eleget a felkérésnek, és izgatottan várja a találkozást a várhatóan több tízezres vendégsereggel:
 
 
„Mindig szívesen megyek ilyen rendezvényekre, ezúttal is boldogan mondtam igent a szervezők megkeresésére. Rendkívül fontosnak tartom, hogy mi, tereprali versenyzők közelebb vigyük az emberekhez ezt a fantasztikus sportágat - ebben óriási segítséget jelentenek az ilyen események. Ez egy lehetőség arra, hogy felkeltsük a fiatal korosztály érdeklődését, és bíztassuk azokat a srácokat/lányokat, akik érdeklődnek a motorsport világa iránt, és szeretnék magukat kettő vagy akár négy keréken kipróbálni. Szuper érzés, hogy olyan nagyszerű versenyzőkkel együtt mesélhetek majd a karrieremről, mint Szalay Balázs és Bunkóczi László, vagy régi motoros barátom, Gyenes Emanuel. Biztos vagyok benne, hogy sok-sok érdekességet tudunk majd megosztani a Dakar Rally és az off-road szakágak kedvelőivel, valamint minden kedves kilátogató érdeklődővel. Remek hétvégi programnak ígérkezik az Akkor és Most JÁRMŰ EXPÓ, kifogástalan időjárás várható, remélem, sokatokkal találkozom majd szombaton a gyönyörű Esztergomban.” - nyilatkozta Horváth Lajos motoros, a Laller Racing Dakar Team csapatfőnöke, aki nem mellesleg a MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) tereprali szakágának vezetője is.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.