A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. január 21., péntek
Hírek

A Magyar Motorsport Szövetség elnöksége Horváth Lajost választotta meg a motorosok/quadosok szervezeti képviseletére. A tisztség betöltése egy újabb komoly lépés a váci motoros karrierjében.

Zólyomi Andrea | 2021.12.22, 22:18:00 | Utolsó módosítás: 2021.12.22, 22:18:00

Cimkék:

A feladat komoly felelősséggel jár, de természetesen Laller készen áll a kihívásra, sőt tulajdonképpen már munkához is látott. Magyarországot a Dakar Rally-n kétszer is képviselő pilóta már hosszú ideje igyekszik - sikerrel - összefogni a honi motoros/terepralis közösséget, és a környező országok versenyzőit. Most már szövetségi felhatalmazása is van minderre:

 

„Szeretnék közölni veletek egy hírt: A mai nap kineveztek a Magyar Motorsport Szövetség Tereprali szakág vezetőjének. Nagyon köszönöm a jelölést a leköszönő szakágvezető Garamvölgyi Zoltánnak, Hermann Henrik elnök úrnak, valamint a bizalmat a tagszervezeteknek.
Köszönöm Zolinak az elmúlt évek áldozatos munkáját, nélküle nem tartanánk ott, ahol most vagyunk. A tereprali szakág rengeteget köszönhet neki, én pedig nagyon bízom benne, hogy a temérdek tapasztalatával és ötletével továbbra is segíteni fogja a munkánkat. Bemutatkozó szakágvezetőként megfogalmazódott bennem jó pár meglátás, amellyel szeretném emelni a sorozat színvonalát, a céljaink eléréséhez pedig Esch Tamás és Dervadelin Tamás motoros társunkat kértem fel, hogy a továbbiakban szakági megbízottként segítsék a törekvéseim.
 
 
Minden tudásunkkal azon leszünk, hogy ez a gyönyörű sportág életben maradhasson, és a terepralizni vágyó motorosoknak szervezett körülményeket biztosítsunk, összefogjuk őket, hogy egy remek közösségben, zavartalanul élvezhessék a terepmotorozás által nyújtott szabadságérzést. Én a magam részéről még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a megbízatásom mellett továbbra is versenyzem - ahogy eddig, úgy ezután is megtaláltok majd a szervízparkokban. Állok minden kedves sporttársam rendelkezésére!” - nyilatkozta Laller közvetlenül a kinevezése után.
 
 
Horváth Lajos tervei között egy minőségi kupasorozat lebonyolítása, a TR népszerűsítése, valamint hangsúlyosan az utánpótláskérdés szerepel, de a szakág újdonsült első embere a sportág megerősödésére is odafigyel: ennek részeként egyfajta válogatottként, magyar csapatként szeretné összefogni a külföldön versenyezni vágyó terepralis kollégáit.
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.