A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

A KRNR Motorsport Akadémia tanítványa ismét remekelt a hazai motocross bajnokság soronkövetkező fordulóján, melyet Kiskunlacházán bonyolítottak.

Zólyomi Andrea | 2021.10.07, 10:23:00 | Utolsó módosítás: 2021.10.07, 10:23:00

Cimkék:

 

 

Hateier Botond nem talált legyőzőre a múlt hétvégi versenyen, rajt cél győzelemmel nyerte meg az Mx85-ös géposztály első futamát ellenfelei előtt.
 
 
 
A második futamban is elképesztő izgalmak mellett zajlottak az események a nemzetközi versenyeken edződöttmezőnyben. A rajtfogást Botond a második helyen hozta ezúttal, majd méltó vetélytársra talált az első helyen haladó versenyzővel. Hosszas üldözés után sikerült megelőznie ellenfelét, majd ismét az élre állt, és első pozícióját egészen a kockás zászlóig meg is őrizte. A két futamgyőzelemmel a versenyt is megnyerte ezáltal a 15 éves sportoló.
 
 
Idén nyert versenyt már a szlovák, valamint szlovén bajnokságokban is, néhány héttel ezelőtt pedig Európa legerősebb nemzeti motocross bajnokságában, a német ADAC Mx Masters sorozat Junior 85 kategóriájában állt rajthoz az ácsi motoros, aki élete legjobb eredményét produkálta a szenzációs 4. hellyel a 40 fős nemzetközi mezőnyben.
 
 
 
Nem csak azért különös ez az eredmény, mert élete legjobbja, hanem mert a nagy csapatokban versenyző sportolók között érte el ezt az eredményt egyéni, privát versenyzőként. A halk szavú srác a szerény körülményeivel komoly tempót diktált, folyamatosan előzte vetélytársait, és bemotorozott a nagymenők közé a negyedik helyre. Óriási eredmény valóban, ha nincs a sportoló mögött több százezer euróval gazdálkodó tehetős márkacsapat, teljes kiszolgálás, számos támogató, szponzorok.

 

 

Érdemes egyébként tudni Botondról azt is, hogy a motocross mellett enduro és endurocross országos sorozatokban is versenyez, és mindkét helyen vezeti jelenleg a tabellát az U23-as kategóriában.

 

 

 

Hatalmas gratuláció neki és edzőjének a páratlan sikerekhez.
  • Piskóta Kávéház Ács
  • Hateier Transz
  • KRNR Motorsport Academy
  • Ácsi Motoracing Team Se
  • Mefo Mousse Germany
Írta: KRNR Motosport Akadémia

 

 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.