A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.09.13, 10:58:00 | Utolsó módosítás: 2021.09.13, 10:58:00

Cimkék:

Aki rendszeresen követi a New Times Racing híreit, annak feltűnhetett, hogy Ádám Róbert hétvégén nem vett részt a MAMI Kupa 4. fordulóján csapattársaival.

 



Ennek oka, hogy a Takarékbank Gyorsasági Országos Bajnokság és Kupa harmadik, hungaroringi fordulóját követő hétvégén a Szlovákiaringen gyűjtötte a versenykilométereket a Kawasaki ZX 6-tal egy külföldi szervezésű nyílt nap keretein belül. A nyomvonal nem volt új Róbert számára, a 120 lóerő feletti teljesítmény azonban bőven tartogatott még meglepetéseket...

A rendezvényen két alkalommal is lehetősége adódott kipróbálni saját magát és motorját versenykörülmények között egy közel 40 fős nemzetközi mezőnyben. Az első futamot bő 0.15 másodperccel meg is nyerte, míg a második éles felmenetelen egy német versenytársának sikerült az élen maradnia, így Robinak be kellett érnie a 2. hellyel.

Összességében hasznosnak találta ezt a hétvégét is, mivel a versenyeken egyértelműen látszott, hogy milyen területeken kell még fejlődnie. Illetve bízik benne, hogy a megszerzett tapasztalatokat a jövő évben mindenképp tudja majd kamatoztatni a fentebbi géposztályban.

 

forrás: New Times Racing

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.