A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.08.26, 10:57:00 | Utolsó módosítás: 2021.08.26, 10:57:00

Cimkék:

Az Olasz Gyorsasági Bajnokság, vagyis az Elf CIV 5., vagyis a szezon utolsó előtti versenyhétvégéjének a Firenzétől nem messze található Autodromo Internazionale di Mugello ad otthont a hétvégén.

A New Times Racing versenyzője, Kecskés Bence a Premoto3-as kategóriában áll rajthoz az általa csak „a mumusnak” titulált aszfaltcsíkon, ahol korábban mindig volt valami váratlan nehézség, ami az eredményes szereplésének az útjában állt. A 2021-es szezon első versenyén már jól teljesített, tehát reméli, hogy nem csak egyszeri alkalom volt és ismét szép eredményeket tud majd felmutatni.

Az ifjú titán felkészülten, a kimondottan eredményes misanói hétvége után pedig önbizalommal telve várta, hogy végre motorra ülhessen Mugellóban. Erre a mai, csütörtöki szabadedzések alkalmával már lehetősége is nyílik. Ugyan, ha hinni lehet az előrejelzésnek, akkor a jelenlegi száraz, napos időjárást csapadékos válthatja a szombati és vasárnapi versenyekre.
 
forrás: New Times Racing
 

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.