A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 20., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.08.03, 12:15:00 | Utolsó módosítás: 2021.08.03, 12:15:00

Cimkék:

A New Times Racing versenyzője, Ádám Róbert egy pályanapon vett részt a Pannónia-Ringen még július végén, ahol a 600-as Kawasakival gyűjtötte a kilométereket.
 


Róbertnek ez előtt még nem adódott alkalma arra, hogy hasonló körülmények között hajtsa meg a 600 köbcentis versenymotort. Korábban ugyan volt már ismerkedése egy másik, hasonló kategóriájú technikával, de akkor még nem érett meg rá. Saját elmondása szerint a képességeit akkor még bőven felülmúlta. Nem úgy, mint most! Az elmúlt másfél év a 300-as nyergében remek alapokat biztosított a nagyobb kategóriába való lépéshez.
 
 
A Kawasaki már egészen más, nagyobb tömeg, nagyobb motorerő, nagyobb tempó. Minden gyorsabban történik. Azonban ezek sem tántoríthatták el az NTR motorosát, aki egyre magabiztosabb köröket rótt, folyamatosan javítva a legjobb köridejét. Szemmel láthatóan ez egy hosszú út és egy nagy szerelem első lépései, pontosabban méterei...
 
Róbert, Kamen Popovval Misanóban töltötte a hétvégét, ahol közösen szurkoltak csapattársuknak, Kecskés Bencének, aki a szezon legeredményesebb hétvégéjét zárta.

Fotók : Izsó Nikolett

Forrás: Háfra Zsolt – New Times Racing


Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.