A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.07.29, 09:44:00 | Utolsó módosítás: 2021.07.29, 09:44:00

Cimkék:

Az Elf CIV, vagyis az Olasz Gyorsasági Bajnokság következő versenyhétvégéjének a Marco Simoncelli nevével fémjelzett Misano World Circuit ad otthont. A Premoto3-as kategóriában a New Times Racing versenyzője Kecskés Bence újabb értékes pontokért húzza majd a gázt.
 


Ez a forduló azért is lesz különleges, mert egy hatalmas, olasz motorsport ünnepet rendeznek a tengerparti létesítményben. Ugyanis a Women’s Cup és a CIV SBK soron következő futamait is július utolsó hétvégéjén rendezik, ráadásul éjszaka...
 
Magyar szempontból érdemes figyelemmel követni a népes, Premoto3-as kategóriát, ahol az NTR fiatal versenyzője, Kecskés Bence is igyekszik kihozni magából a legtöbbet. Az előzetes időterv szerint csütörtökön edzések, pénteken időmérő , szombaton egy warm up és egy verseny, vasárnap pedig szintén egy warmup és egy verseny vár Bencére. A tapasztalt motoros izgatottan és felkészülten várja az előtte álló újabb kihívást.
Forrás: Háfra Zsolt – New Times Racing


Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.