A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2023. december 04., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.06.22, 13:02:00 | Utolsó módosítás: 2021.06.22, 13:02:00

Cimkék:

Horváth Lajos visszatér Lengyelországba, a váci versenyző idén már másodszor áll rajthoz nívós nemzetközi versenyen. A Rally Breslau hatalmas kihívás lesz, hiszen öt nap alatt több, mint 1500 kilométert kell megtenni az óriási mezőnyben!
 
 
A Rally Breslau fennállásának legnagyobb nevezői létszámával készül a rajtra: a teljesség igénye nélkül 425 nemzet 406 csapata, köztük 58 motoros, 50 quados, 94 db side by side, 32 terepjáró és 19 kamion, valamint számos extrém jármű szántja fel majd a pályákat. A szervizparkban ott lesz Laller is, aki már régóta készül a megmérettetésre:
 
 
„Ez bizony nem lesz piskóta, egy ekkora mezőnyben szerepleni már önmagában is komoly kihívás! Az elmúlt évek legnagyobb tereprali ünnepe lesz a Rally Breslau, és én biztos vagyok abban, hogy a bolgár szervezők kitesznek majd magukért. Lengyelországban mindig nagyon jó versenyek vannak, változatos, élvezetes, ugyanakkor melós, technikás menések váltogatják egymást, ami számomra újdonság lesz, hogy ezúttal helyt kell állnunk egy éjszakai mért szakaszon is. Az elmúlt napokban, hetekben sokat dolgoztam azért, hogy bírjam a kiképzést. Nagyon hiányzik már a nagy versenyek atmoszférája, a napokig tartó, emberi határokat feszegető küzdelem, és az egész feeling, amit az ember csak egy ilyen közegben tapasztalhat. Szeretnék egy jót motorozni, megélni a varázst, és keményen húzni a gázt, így már nagyon izgatottan várom az utazást, és azt, hogy elrajtoljunk. Köszönöm szépen a támogatóimnak, hogy ezt lehetővé teszik nekem, és hálás vagyok a töretlen médiafigyelemért is. Az értem szorítóknak innen is szeretnék köszönetet mondani, Rally Breslau, jövünk!” - mondta el vidáman Horváth Lajos, a Laller Racing Dakar Team csapatvezető pilótája.
 
 
A Rally Breslau történéseiről és Horváth Lajos kalandjáról természetesen mi is beszámolunk majd!
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.