A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Az előttünk álló hétvégén rendezik a MAMI Kupa második fordulóját Máriapócson, ahol az NTR három versenyzője is rajthoz áll

Zólyomi Andrea | 2021.06.22, 12:52:00 | Utolsó módosítás: 2021.06.22, 12:52:00

Cimkék:

Név szerint Borsándi Botond, Papp Kevin és Kamen Popov képviseli majd a csapatot a 125 4T kategóriában. Kanyó Dániel és Ochtinszki László motorja sajnos nem áll össze a versenyhétvégére, így ki kell hagyniuk ezt a fordulót. Ádám Róbert pedig egy edzésnapon vesz részt a Szlovákiaringen. A versenyzők már nagyon várják, hogy ismét a rajtvonalhoz állhassanak, hiszen a kakucsi verseny óta már majdnem eltelt egy teljes hónap. Ez idő alatt természetesen mindenki a fizikális és mentális felkészülésre összpontosított annak érdekében, hogy az aszfaltcsíkon végül a lehető legjobb formáját tudja nyújtani a rekkenő hőségben is. Vannak akiknek még teljesen új lesz a második forduló helyszíne, de szerencsére a csapat tapasztaltabb versenyzői támogatják őket.
 


Az NTR motorosai már a pénteki edzések alkalmával pályára gurulnak majd, ahol a körülmények megismerése lesz a kitűzött cél. Illetve az előrejelzések szerint kánikula várható, ami szintén megnehezíti a motorosok dolgát. Szombaton és vasárnap időmérő edzések és futamok várják a MAMI Kupa résztvevőit.
 


A csapatvezetés szerint a versenyzők magabiztosak és még tovább fejlődtek az előző versenyhez képest, így mindenki bízik egy ismételten eredményes hétvégében.
 
 
Forrás: Háfra Zsolt / New Times Racing
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.