A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.04.14, 12:13:00 | Utolsó módosítás: 2021.04.14, 12:13:00

Cimkék:

Az előttünk álló hétvégén kerül megrendezésre az Elf CIV, vagyis az Olasz Gyorsasági Bajnokság idei első fordulója Mugellóban.
 


A New Times Racing versenyzője, Kecskés Bence vegyes érzelmekkel várja a 2021-es szezon első versenyhétvégéjét, mivel a mugellói aszfaltcsíkról már tért haza pozitív, illetve negatív érzelmekkel is. Bence úgy érzi, hogy minden tőle telhetőt megtett a felkészülési időszakban, így magabiztosan áll majd fel a rajtrácsra, akárcsak a csapat.
 
A meteorológusok tavaszi időjárást ígérnek a hétvégére, szóval az eddigiek alapján mindenre fel kell készülni, hóeséstől a verőfényes napsütésig.
 
 
A Premoto3-as kategória nevezési listáján 37 pilóta neve olvasható, reméljük, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is minél többen el tudnak menni a verseny helyszínére... Az előzetes időterv alapján Bence első időmérője pénteken 15:55-kor veszi kezdetét, míg a második kvalifikációt szombaton reggel 9:30-kor tartják majd.

Az első verseny szombaton 15:40-kor, a második pedig vasárnap 17:15-kor rajtol. Elvileg lesz élő közvetítés is, de erről még egyelőre nem tudunk pontos információkat. Érdemes követni a New Times Racing Facebook oldalát, ahol a live stream linkje is megtalálható lesz.
 
Írta: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.