A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2023. december 04., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.02.22, 10:09:00 | Utolsó módosítás: 2021.02.22, 10:09:00

Cimkék:

Kedves Endurosok!

 
Új esztendő, új kihívások, új szakági partner!
 
Nagy örömmel tájékoztatunk titeket, hogy a 2021-es évre egy a hazai enduro iparágban új, de mégis tapasztalt és részben jól ismert partnert találtunk. A KTM Centrum, mint motorkereskedés 2020 év elején jelent meg a hazai piacon nagy hiányt pótolva a főváros és vonzáskörzetének motor kínálatában a KTM és Husqvarna modellek forgalmazásával. Amit sokan nem tudnak, hogy az ott dolgozó csapat nagyrésze „régi motorosnak” mondható, hiszen a szervízükben, az értékesítésen, és még a vezetőségben is, részben még most is aktív enduro és más motorsport kategóriák versenyzőivel, mondhatni ismert arcokkal lehet találkozni.
 
Az együttműködés formája új, az eddig megszokottaktól eltérően, egyenesen az enduro versenyzőket célozza meg. A KTM Centrum csapata jelenleg egyedülállóan vállalta, hogy a licences versenyzőink által bonyolított forgalomból, saját profitabilitásukat háttérbe helyezve, árrésüknek javát főleg a versenyzőknek, de emellett egy részét a MAMS Enduro szakágnak is átadja, ezzel támogatva a teljes magyar enduro társadalom működését és fejlődését.
 
A mindennapokban ez számotokra jelentős kedvezményekben nyilvánul meg, de nem csak alkatrészek tekintetében, hanem a szerviz szolgáltatások (a KTM Centrum alatt általános motorszervíz is üzemel), felszerelések, kenőanyagok (Motorex és Motul), valamint a motorbeszerzésnél is jelentős ár előnyt jelent számotokra ÉS mindezek mellett értékes bevételt a szakágnak. A teljes termékkínálatra felajánlott kedvezmények miatt, nem csak a KTM vagy Husqvarnával versenyzőknek, hanem akár más motor márkák tulajdonosai is élvezhetik az együttműködés előnyeit. Ráadásul a KTM Centrum vállalta az amúgy sem kicsi alkatrész raktárának további célirányos bővítését, mellyel szintén a sportunkban sokszor hirtelen felmerülő alkatrész igények kiszolgálásának biztonságát szeretnék alátámasztani.
 
Az éves licensszel rendelkező versenyzőknek adott kedvezmény a licensz kártya felmutatásával érhető el. Alább találjátok a kedvezmény és támogatás mértékét termék csoportokra bontva és eggyel lejjebb a KTM Centrum munkatársainak elérhetőségét.
 
 
 
 
Éljetek a lehetőséggel, mely a KTM Centrummal kötött megállapodás alapján az egész szezon során előttetek áll!
 
Sikerekben gazdag verseny szezont kíván nektek a KTM Centrum csapata!
 
Mi pedig találkozzunk március 27.-én Tamásiban a szezonnyitó Endurocross futamon!
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.