A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

A New Times Racing versenyzője a rehabilitációt követően visszatér a versenypályára, ráadásul a vallelungai szezonzáróra.

Zólyomi Andrea | 2020.10.15, 09:16:00 | Utolsó módosítás: 2020.10.15, 09:16:00

Cimkék:

Kecskés Bence korábban, a Pre MiniGP kategória 2. helyén végzett itt, így ez egy jelentőségteljes helyszín számára. Ezúttal a teljes nyomvonalat használják majd, amelyen több, ovál jellegű, döntött kanyar is található. Ezek egyfajta katapultként plusz lendületet adnak a következő egyenesre, ha jól van beállítva a motor és a versenyző ki tudja használni a pálya adta lehetőségeket. Az ideális konfiguráció megtalálására a csütörtöki, illetve a pénteki edzések állnak rendelkezésre, amelyeken a csapata mindent meg fog tenni.
 
 

Bence, legutóbbi esését követő rehabilitáció befejeztével többször edzett a Hungaroringen, az Euroringen és a Kakucs Ringen is. Tehát, alaposan felkészült a 2020-as csonka szezon utolsó megmérettetésére, melyre barátságtalan időjárást jósolnak a szakemberek. A csapat azonban bízik abban, hogy a vasárnapi futamokra elállhat majd az eső.
 


Ezen az ominózus helyszínen Kecskés Bence új sisakfestéssel áll majd rajthoz, melyet édesanyja tervezett és Mike Tamás festett meg. Csapattársa, Maxwell Toth sajnos a vírushelyzet miatti szigorítások miatt nem tud Amerikából az olaszországi helyszínre utazni.
 
 

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.