A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.10.14, 11:09:00 | Utolsó módosítás: 2020.10.15, 09:33:00

Cimkék:

A Dorna által életre hívott tehetségkutató sorozat, amely főként az észak, és közép-európai országok motorosainak adott lehetőséget, hogy megcsillantsák képességeiket. Sajnálatos módon, a COVID-19 itt is mindent fölülírt. Az eredetileg áprilisban kezdődő sorozat nyitányára egészen augusztusig kellett várni. Az egy hónapra besűrített bajnokság nehéz feladat elé állított bennünket. Úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatunk ,hogy két verseny között hazajövünk, nehogy aztán ne tudjunk visszamenni. Így viszont magunkra nem volt elvárható egyik segítő szerelőnktől sem, hogy ilyen hosszú időre velünk tartson. Az egy főre zsugorodott csapatunkkal vágtunk neki a feladatnak. A viszontagságokra most nem is térnék ki, hisz bőven kijutott belőle. A lényeg, hogy az összesen 8 futamból Soma 4-et megnyert, összesen 5 alkalommal állt dobogón, és a technikai hiba miatt elszenvedett bukását kivéve, nem végzett az 5. helynél rosszabb pozícióban. Mindamellett, hogy Soma bezsebelte a bajnoki trófeát, még az egy fős csapat is elhozta a legjobb csapatnak járó díjat.
 
 
 
Nagyon nehéz volt mentálisan ez az egy hónap, messze a családtól, de próbáltam a javamra fordítani a nehézségeket, és koncentráltnak maradni. Boldog vagyok, hogy sikerült megnyernem a bajnokságot!
 

Külön köszönet a támogatóimnak, akik hittek benne, hogy lehet még a magyar motorsportban nemzetközi szinten jó eredmény elérni. A mentoromnak, Csépes Györgynek, aki hosszú évek óta mellettem áll, valamint a Virabel Kft, az X-ballon kft,a First 2008Kft. A Fokt-Motor Kft. a Kékhold SE, a MugenRace,és a Beremendi motorosoknak. Valamint azoknak a barátoknak, akik lehetőségeikhez képest próbáltak segíteni nekem.-mondta Görbe Soma. 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.