A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

A New Times Racing fiatal pilótája az Európa-bajnokság után visszaült a pocketbike-ra.

Zólyomi Andrea | 2020.10.07, 09:13:00 | Utolsó módosítás: 2020.10.07, 09:13:00

Cimkék:

A jesolói aszfaltcsík gyors és dinamikus, ahol minden apróság számít, az időjárás pedig a barátságtalanabb arcát mutatta, ezért új technikai elemek elsajátítására volt szüksége.  
 

Már a pénteki első felmenetelt elmosta az eső, utána viszont a nap további 5 edzését megtartották. Tamás ezek alkalmával folyamatosan gyorsult, már amennyire ez lehetséges volt a zord körülmények között. Ugyanis a magas páratartalom mellett a pálya csúszós jellege is nehezítette a stopperrel való harcot. Ennek ellenére szép, intenzív fejlődést mutatott és sikerült felzárkóznia a középmezőnyhöz.
 
 
A versenyek napján szép napsütéses, de szeles időjárás köszöntötte a pályára érkezőket. Tamás az időmérő edzés alkalmával sajnos nem tudott tiszta kört menni, így a mezőny végéről várta a rajtot. Ez azért is bosszantó, mert a potenciál megvolt benne, ugyanis az  előző napi köridejeihez képest 2,5 másodpercet javított.
 
Mind a két futamon a 14. rajtkockát foglalta el. Az első megmérettetésen végül a 12. helyen ért célba, míg a délután második futamát pontszerzőként fejezte be.
 
 
 

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.