A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2023. március 27., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.10.05, 10:16:00 | Utolsó módosítás: 2020.10.05, 10:19:00

Cimkék:

Szakadó eső, 12 fok és újraaszfaltozott pálya fogadta a Supersport-világbajnokság szereplőit az utolsó előtti fordulón Franciaországban. Remekül indult a versenyhétvége a mezőny egyetlen magyarja számára, aki pénteken a 6. és a 7. helyen zárta a szabadedzéseket vizes pályán. Szombaton aztán megváltoztak a körülmények és sajnos a felszáradó FP3-on kicsúszott Peti motorja, amit bár sikerült összerakni a Superpole-ra, végül csak a 17. helyre kvalifikált. Az első versenyen a 17. helyről egészen a 9. pozícióig küzdötte fel magát. A vasárnapi futam a tervezettnél hamarabb véget ért, a 12. helyen motorozott, amikor elment a Yamahája eleje.
 
 
 
 
A szombat reggeli bukás kicsit kizökkentett a remek vizes ritmusomból, de azért a versenyen a 17. helyről sikerült a 9. pozíciót megszereznem. Magny-Cours egy olyan pálya, ami esőben nagyon alattomos tud lenni, ami vasárnap is kifogott jópár versenyzön köztük sajnos rajtam is. A lényeg, hogy rendben vagyok és 2 hét múlva újra versenyzünk! Az utolsó versenyhétvége következik, Estorilban. Köszönöm szépen a csapatnak, hogy helyrepofozták a gépet a bukások után és az egész hétvégi munkát!”
 
 
 
 

    

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.