A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. június 21., péntek
Hírek

A New Times Racing fiatal motorosa az Európa-bajnokság második helyén ért célba az Adria Raceway-en

Zólyomi Andrea | 2020.10.05, 10:05:00 | Utolsó módosítás: 2020.10.05, 10:05:00

Cimkék:

Csapata mélyvízbe dobta Tamást ezzel az Európa-bajnoki szerepléssel, ugyanis életében először versenyzett a Honda NSF100-zal, így nem kis izgalom járta át a felkészülés szinte minden percét. A fiatal motoros ügyesen kizárta külvilágot és a célra koncentrált, ez már az időmérőn is látszott, ahol mindössze 3 ezreddel maradt le a pole pozícióról.

 
 
 
Vasárnap egy warm up és két verseny várt rá. Az első futam rajtját nem kapta el jól, viszont körről- körre pontosan motorozott, ekkor állította be a saját legjobb idejét is. Végül az első helyért már nem tudott küzdeni, mert a kockás zászló közbeszólt.
 
 
A másfél órával később kezdődő megmérettetésen szintén az első sorból rajtolt, ezúttal remekül. A tempójára ekkor sem volt panasz, nem is fáradt el, ez a korábbi motoros- és erőnléti edzéseknek köszönhető. Így végig pontosan tudott versenyezni, melynek meg is lett az eredménye!
 

Kecskés Tamás Európa második legjobbja lett a Honda NSF 100-as kategóriában!
 
Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.